נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

המלצות וינר יום ראשון F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

המלצות וינר יום ראשון

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: המלצות וינר יום ראשון
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2006, 04:04 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 44 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

ליגת העל

בית'ר ירושלים - הפועל ת'א - 1 (יחס 1.65)
בית'ר ירושלים - הפועל ת'א (+1) - 1 (יחס 2.70)
סה'כ שערים / בית'ר ירושלים - הפועל ת'א - X (יחס 1.80)

אחרי שבית'ר ירושלים גברה על מכבי ת'א 2:1 במחזור הראשון, היא יוצאת למשחק מול תל-אביבית נוספת, הפועל ת'א. מלבד דרק בואטנג שנפצע באימון האחרון, תגיע בית'ר ירושלים למשחק בהרכב מלא, כשגם בואטנג כנראה ישחק, אך הוא על תקן בספק. הפועל תל-אביב מהצד השני סיימה בתיקו 1:1 מול בני יהודה במחזור הראשון, ולמשחק מול בית'ר היא תגיע לטדי ללא דה ברונו שנפצע, ויעדר כחודש. שתי הקבוצות כבר שיחקו העונה במסגרת גביע הטוטו, שם ניצחה הפועל תל-אביב 2:1 כשברונו היה אחד הכובשים. אצטדיון טדי יהיה מלא במשחק הזה, והקהל יתן דחיפה ענקית לקבוצה, שעתידה לנצח גם במשחק הזה. הפועל תל-אביב קבוצה טובה, ואני לא מזלזל בה, אך אני באמת מאמין שבית'ר ירושלים תנצח גם את התל-אביבית הזו, ואני מהמר על משחק טוב של בית'ר, ועל ניצחון של 2:0.

ליגה ספרדית:

חטאפה - ראסינג סנטאנדר - 1 (יחס 1.65)

את העונה הזו פתחה חטאפה יפה מאוד כשגברה בתוצאה 2:0 על אוסאסונה. ראסינג סטנאנדר מהצד השני הפסידה בתוצאה 1:0 לאתלטיקו מדריד. חטאפה דורגה בסוף העונה שעברה במרכז הטבלה וזאת אחרי שהיתה זמן רב בצמרת. מהצד השני ראסינג היתה רוב הזמן בתחתית הטבלה, ואף היתה בסכנה ממשית לרדת ליגה. במשחקים בין השתיים בעונה שעברה ניצחה כל קבוצה בחוץ כשראסינג מנצחת 2:1 ואילו חטאפה מנצחת 3:1. העונה לדעתי הסיפור יהיה שונה, ואחרי הפתיחה של שתי הקבוצות אני מאמין שחטאפה תשיג ניצחון שני בשני משחקים.

ויאריאל - רקראטיבו הואלבה - 1 (יחס 1.40)

שתי הקבוצות פותחות את עונת 06/07 עם תיקו, כשויאריאל חוזרת עם תיקו מאופס במשחק מול ריאל מדריד, ואילו רקראטיבו הואלבה מסיימת בתיקו 1:1 מול מאיורקה. ויאריאל סיימה שביעית בעונה שעברה, ולהזכירכם רקראטיבו הואלבה היא העולה החדשה לליגה הראשונה. ויאריאל קבוצה מנוסה יותר והתיקו שלה היה ממש מרשים מול ריאל בחוץ. מהצד השני רקראטיבו הואלבה השיגה תוצאת תיקו מול קבוצה בינונית ומטה, ולכן אני מאמין שבמשחק הזה תשיג ויאריאל את הניצחון.

נסטיק - סלטה ויגו - X (יחס 2.70)

העולה החדשה נסטיק השיגה במחזור הראשון ניצחון חוץ מרשים ביותר על אספניול כשגברה עליה בתוצאה 1:0. סלטה ויגו פתחה עם משחק טוב מול ברצלונה, הוליכה בו, אך הפסידה לבסוף 3:2. משחקי חוץ לא היו הצד החזק של הויגו בעונה שעברה, ואילו נסטיק שהעפילה העונה לליגה הראשונה, רשמה מאזן בית יפה מאוד בתום העונה החולפת. להערכתי נסטיק יכולה להשיג גם במשחק הזה ניצחון, אך אני מאמין בסלטה, שיכולים להוציא כאן לפחות תיקו. אני מסמן X, ומחזק ב-1.

מאיורקה - דפורטיבו - 2 (יחס 2.55)
מחצית / מאיורקה - דפורטיבו - X (יחס 1.85)

במחזור הפתיחה השיגה מאיורקה תוצאת תיקו מאכזבת מול העולה החדשה רקראטיבו הואלבה. דפורטיבו רשמה משחק טוב בניצחון 3:2 מול סראגוסה החזקה. בעונה שעברה סיימה דפו בחלק העליון של הטבלה, כשמאיורקה מסיימת בחלק התחתון. במשחקים בין השתיים נפרדו הקבוצות בתיקו במגרשה של דפו, ואילו במאיורקה, ניצחה דפו בתוצאה 1:0. אני מהמר על שיחזור התוצאה בעונה שעברה.

לבאנטה - ריאל מדריד - 2 (יחס 1.40)
אנדר/אובר (1) - ואן ניסטלרוי - X (יחס 2.10)

לבאנטה החלשה פתחה את העונה הזו ברגל שמאל כשהיא מושפלת במחזור הפתיחה 4:0 לסביליה. ריאל מדריד מנגד סיימה בתיקו מאופס בבית מול ויאריאל. ריאל סיימה בעונה שעברה כסגניתה של ברצלונה בעוד שלבאנטה העפילה לליגה הראשונה מהמקום השלישי בתום העונה שעברה מהליגה השניה. לבאנטה קבוצה חלשה, עדיין לא התחברה, ואחרי ההשפלה במחזור הראשון, אני לא מבטיח שזה לא יקרה לה שוב. רודי לדעתי יחגוג במשחק הזה עם לפחות שער אחד.

ריאל סוסיאדד - סביליה - 2 (יחס 2.20)
סה'כ שערים / ריאל סוסיאדד - סביליה - 2 (יחס 2.80)

סוסיאדד פתחה את העונה עם תיקו 1:1 מול אתלטיק בילבאו בעוד שסביליה חגגה בבית על העולה החדשה לבאנטה, והביסה אותה בקלות בתוצאה 4:0. בעונה שעברה סיימה סביליה בצמרת הטבלה ומנגד סוסיאדד סיימה בתחתית. במשחקים בין השתיים בעונה שעברה ניצחה סביליה פעמיים כשהיא מנצחת בבית 3:2, ובחוץ 2:1. לא מעט שעברים מובקים בין שתי הקבוצות הללו, כשבעונה שעברה הובקעו שמונה שערים בשני המפגשים ביחד. אני מהמר על ניצחון חוץ של סביליה, ועל התוצאה 3:1.

בטיס - אתלטיק בילבאו - X (יחס 2.95)
בטיס - אתלטיק בילבאו (+1) - 2 (יחס 1.60)

בטיס פתחה את העונה הנוכחית עם הפסד מכובד של 2:1 בולנסיה. בילבאו מנגד פתחה עם תיקו 1:1 מול סוסיאדד. בעונה שעברה סיימו שתי הקבוצות צמודות בחלק המרכז/תחתון של הטבלה, כשבמשחקים בין השתיים מנצחת בילבאו בבית 2:0, ובחוץ נפרדות הקבוצות בתיקו 1:1. למרות שבטיס הפסידה במחזור הפתיחה היא נראתה טוב.. עם זאת בילבאו קבוצה שווה ברמה לבטיס, ולכן אני מסמן כאן X.

ליגה ארגנטינאית

לאנוס - אינדפנדיינטה 2 (יחס 2.45)

לאנוס ממוקמת במקום ה11 עם 7 נקודות מתוך 5 משחקים. היא קבוצה ביתית לא טובה כאשר היא השיגה בינתים 0 נקודות מתוך 2 משחקים. היא נמצאת בכושר טוב כאשר בשני משחקיה האחרונים היא מנצחת פעמים. אינדפנדיינטה ממוקמת במקום השני עם 10 נקודות מתוך 5 משחקים. היא קבוצת חוץ סבירה כאשר היא משיגה 4 אחת מתוך 3 משחקים. היא נמצאת בכושר דיי טוב כאשר בשני משחקיה האחרונים היא מסימת בתיקו ומנצחת. אינדפנדיינטה קבוצה יותר טובה, לאנוס קבוצת בית לא יוצאת מן הכלל ומנגד אינדפנדיינטה קבוצה חוץ דיי טובה, ואני מאמין שאינדפנדיינטה תנצח. אפשר לחזק ב X.

ניואלס אולד בויס - ארסנאל X (יחס 2.80)

ניואלס אולד בויס ממוקמת במקום ה12 עם 6 נקודות מתוך 5 משחקים. היא קבוצה ביתית לא רעה כאשר היא השיגה בינתים 4 נקודות מתוך 3 משחקים. היא נמצאת בכושר סביר כאשר בשני משחקיה האחרונים היא מסימת בתוצאת תיקו. ארסנאל ממוקמת במקום ה10 עם 7 נקודות מתוך 4 משחקים. היא קבוצת חוץ סבירה כאשר היא משיגה נקודה אחת מתוך משחק אחד. היא נמצאת בכושר לא ממש טוב כאשר בשני משחקיה האחרונים היא מפסידה ומסימת בתיקו. לדעתי ארסנאל היא קבוצה טיפה יותר טובה, הביתיות תשפיע והמשחק יגמר לדעתי בתוצאת תיקו.

נואבה שיקאגו - אסטודיאנטס לה פלטה X (יחס 2.75)

נואבה שיקאגו ממוקמת במקום ה14 עם 6 נקודות מתוך 5 משחקים. היא קבוצה ביתית טובה כאשר היא עם מאזן של 2 ניצחונות מתוך 2 משחקים. היא נמצאת בכושר סביר כאשר בשני משחקיה האחרונים היא מנצחת ומפסידה. אסטודיאנטס לה פלטה ממוקמת במקום ה6 עם 9 נקודות מתוך 5 משחקים. היא קבוצת חוץ לא רעה בכלל כאשר היא משיגה 6 נקודות מתוך 3 משחקים. היא נמצאת בכושר לא ממש טוב כאשר בשני משחקיה האחרונים היא מפסידה ומסימת בתיקו. אסטודיאנטס לה פלטה קבוצה יותר טובה, בואבה קבוצה ביתית טובה, ואני חושב שהמשחק יגמר בתוצאת תיקו.

ריבר פלייט - קילמס 1 (יחס 1.15)

אן פה יותר מידי מה להרחיב, ריבר פלייט היא בן הקבוצות בארגנטינה. היא ממוקמת במקום השלישי עם 10 נקודות. מאזנה עומד על 3 ניצחונות, תיקו והפסד. קילמס ממוקמת במקום האחרון עם נקודה אחת בלבד מתוך 5 משחקים, מאזנה בחוץ של קילמס עומד על 2 הפסדים מתוך 2 משחקים. ריבר פלייט בהרבה יותר טובה, משחקת בבית והיא תנצח את המשחק הזה.

ליגה ברזילאית:

פיגוורנסה-גויאש X (יחס ט.נ)

פיגוורנסה שבאה אחרי חמישה משחקים שביניהם הפסד אחד בלבד,ממוקמת במקום השישי בטבלה. היא תארח את גויאש שבאה למשחק אחרי שתי ניצחונות רצופים והיא מתחילה להיכנס לעצמה כמו שצריך. בחוץ היא לא הקבוצה הכי טובה שיש.שבעה הפסדים ורק 2 ניצחונות מתוך 11 משחקי חוץ.. זה בהחלט לא מאזן מי יודע מה. פיגוורנסה אחרי 2 תוצאות תיקו במשחקיה האחרונים לא מרשימה מי יודע מה למרות המיקום שלה.. אבל היא נחלשה טיפה במשחקייה האחרונים. משחק מאוד לא פשוט מחכה לנו פה.. קשה מאוד להימור.. אני אלך על תוצאת תיקו בתום 90 הדקות.

פאראנה-פלומיננזה X (יחס ט.נ)

משחק משחק הולך להיות לנו כאן. מקום שמיני יארח את מקום עשירי למשחק שלדעתי,לא יהיה פשוט בכלל לשתי הקבוצות הללו שמאוד רוצות את שלושת הנקודות החשובות מהמשחק הזה. נתחיל דווקא עם המתארחת, פלומיננזה. הקבוצה במשברון לא קטן.. היא באה למשחק אחרי חמישה משחקים רצופים בהם לא ניצחה אף פעם אחת. היא נחלשה מאוד בזמן האחרון והיא לא מציגה יכולת טובה בכלל. פאראנה גם,קבוצה שנחלשה אף גם היא מאוד.. חמישה משחקים אחרונים גם היא לא הוציאה ניצחון אחד אפילו.. שתי הקבוצות לא מציגות יכולות גבוהות במשחקיהן האחרונים בליגה ואני לא הייתי ממהר להמר על משחק שכזה. אני אלך על תוצאת תיקו בתום 90 הדקות ואחזק בניצחון חוץ של פלומיננזה.

סאו פאולו-קורינתיאנס 1 (יחס ט.נ)

סאו פאולו שממוקמת במקום הראשון בטבלה תארח את קורינתיאנס שלא מרשימה כלל והיא במקום ה16. סאו פאולו פשוט חיית בית. תשעה ניצחונות פעם אחת תיקו ופעם אחת הפסידה מתוך 11 משחקי בית. זה מאזן ביתי מדהים. היא באה אחרי ארבעה משחקי ליגה רצופים בהם לא הפסידה פעם אחת.. הקבוצה מציגה יכולת גבוהה מאוד והיא בהחלט ראויה למקום בו היא נמצאת. קורינתיאנס התחילה להיכנס לעצמה במחזורים האחרונים ומתוך שלושה משחקים אחרונים ניצחה בכולם. היא מתחילה להיכנס לעצמה ולהציג יכולת טובה בסך הכל. אני אישית לא רואה את סאו פאולו מפסידים במשחק הזה אך אני לא פוסל אפשרות של "הפתעה" קורינתיאנס קבוצה חזקה מאוד. התחזקה מאוד במשחקיה האחרונים וזהו משחק לא פשוט בכלל כמו שאר משחקי הליגה הזאת במיוחד במחזור האחרון..

פורטזלה-סאנטוס 2 (יחס ט.נ)

משחק קצוות בין פורטזלה שממוקמת שנייה לפני סוגרת הטבלה לבין סאנטוס שצמודה למקום הראשון. פוטזלה אחרי ארבעה משחקים רצופים ללא ניצחון קבוצת בית עם מאזן של שלושה ניצחונות,חמישה הפסדים ו3 תוצאות תיקו מתוך 11 משחקי בית.. סאנטוס לעומתה,קבוצה חזקה מאוד מציגה יכולת טובה רואים שהיא באמת רוצה לקחת את המקום הראשון והיא עושה הכל על מנת לעשות זאת…הקבוצה רק ארבע נקודות מהמקום הראשון מגיעה למשחק זה אחרי שלושה ניצחונות,תוצאת תיקו אחת והפסד אחד מתוך חמשת משחקייה האחרונים הלא פשוטים כל כך.. אני לא רואה את סאנטוס מאבדת נקודות במשחק הזה ואני יהמר עלייה.

בוטאפוגו-פלמנגו 1 (יחס ט.נ)

בוטאפוגו התשיעית תארח את פלמנגו שממוקמת במקום ה17 בטבלה. משחק לא פשוט אך באה למשחק כשהיא נמצאת בכושר מצוין. באה למשחק אחרי חמישה משחקים בהם ניצחה בארבעה ועשתה פעם אחת תיקו. היא נכנסת לעצמה כמו שצריך ורואים שהיא קבוצה חזקההה עם כושר טוב מאוד.. פלמנגו לעומתה לא ניצחה כבר ארבעה משחקים רצופים והיא לא מציגה יכולת ראויה כל כך. לא סתם היא במקום שהיא נמצאת.. כמו בכל ליגה יש תמיד הפתעות.. ויש תמיד את הקבוצה האנדרדוגית שבאה ודווקא במשחק שכביכול אמור להיות הכי קשה והיא בטוח מפסידה היא תעשה הכל על מנת להוציא נקודה. בוטאפוגו קבוצת בית טובה יחסית.. יש לי חמישה ניצחונות ושלושה הפסדים… אני לא רואה אותה מאבדת את המאזן היפה שיש לה במשחקייה האחרונים.

אינטרנסיונל-אתלטיקו פארננסה X (יחס ט.נ)

אינטרנסיונל שכבר הרבה זמן ממוקמת רביעית בטבלה תארח את פראננסה שלאט לאט מתחילה להיכנס לכושר. היא באה אחרי ניצחון שלפניו בא הפסד אמנם אך לפני כן לא הפסידה ארבעה משחקים רצופים.. אנו רואים שהקבוצה מאוד משתדלת לנצח ולעשות את המקסימום בליגה הלא הכי פשוטה הזאת. יש הרבה קבוצות טובות והרבה קבוצות בכלל והיא מאוד משתדלת והיא מתחילה להיכנס לכושר נחמד מאוד.. אם תמשיך ככה אני רואה אותה במקומות הראשונים. הקבוצה עם שישה הפסדי חוץ ו3 ניצחונות לא מציגה יכולת גבוהה כל כך בחוץ.. ואף חלשה. אינטרנסיונל שבאה למשחק זה אחרי 2 ניצחונות רצופים מ2 משחקייה האחרונים בליגה הפסידה העונה בבית רק פעמיים והיא קבוצה לא רעה. מתוך חמישה משחקים אחרונים הפסידה רק פעם אחת .. משחק בכלל לא פשוט עומד להיות לנו כאן. שתי קבוצות טובות שרוצות ומראות יכולות גבוהות.. שתיהן רוצות מאוד להצליח ולהוציא את שלושת הנקודות החשובות מהמשחק הזה.. אני מצפה שיהיה לנו משחק לא קל ויהיה מותח ומעניין… אני אלך על תוצאת תיקו שכרגע נראת לי הכי רלוונטית והכי נכונה מכיוון שזהו משחק לא פשוט בכלל .. עזבו את ההימור הזה!

ליגה איטלקית:

אטאלנטה Vs אסקולי 1 (1.80)

אטאלנטה חוזרת לסריי-א לאחר העדרות קצרצה בת שנה, ואטאלנטה היא בהחלט קבוצה שבנויה לשחק בסריי-א, ואם תשאלו אותי - חומר השחקנים שלה העונה עולה על זה של אסקולי, שאגב איבדה את הכוכב הגדול של Foggia שעזב ללאציו. אטאלנטה סיימה את העונה שעברה כאלופת הסריי-ב עם מאזן של 81 נקודות (55 מהם היא צברה בבית עם 18 נצחונות ותוצאות תיקו לצד 2 הפסדים בלבד), ואילו אסקולי סיימה במקום ה-10 עם 43 נקודות כאשר במשחקי החוץ היא מנצחת פעמיים בלבד לצד 9 הפסדים ו-8 תוצאות תיקו. אגב הקבוצות נפגשו כבר בסריי-ב בשנת 2004, אז אטאלנטה ניצחה 0:2 את אסקולי בבית ובחוץ חילצה ממנה תיקו 1:1. בכל מקרה, בואו לא נסתכל על מה שעברו 2 הקבוצות במהלך הקיץ, בעיני אטאלנטה תפתח את הליגה עם המון מוטיבציה והיא יודעת שבמשחקים מול קבוצות שעתידות להיות יריבותיה לתחתית במהלך העונה, היא חייבת לקחת נקודות וכך יהיה. קליארי Vs קטאניה 1 (1.60) קטאניה סימה את העונה שעברה במקום ה-2 בסריי-ב עם 3 נקודות פחות מלאלופה אטאלנטה, כלומר 78 נקודות והיא תתארח במחזור הראשון אצל קליארי הקבוצה מסרדיניה, שלפני שנתיים הייתה כקבוצת בית מובהקת אך בעונה שעברה היא אכזבה עם 6 נצחונות בית בלבד ו-11 תוצאות תיקו לצד 2 הפסדים בודדים. בכל מקרה בעמדת החוד אצל קליארי נוכל לראות את Pepe שהגיע מאודינזה וישחק לצידו של סואזו המצויין בחוד ההתקפה, Colucci הרכש החדש מבולוניה יחבור בחוליית הקישור למאורו אספוסיטו המצויין ו-Conti את Capone שישחקו באגפים. אצל קטאניה ניסו להתחזק במספק שחקנים שהבולטים שבהם הם Stovini שהגיע מלצ'ה ו-Falsini שהגיע מסיינה. בעונה ההעפלה של קליארי לסריי-א (2004), היא פגשה פעמיים את קטאניה וניצחה אותה 3:0 בחוץ ו-1:2 בבית, אני לא רואה שום סיבה שקליארי (בניגוד לעונה שעברה), פותחת את העונה הנוכחית בצורה טובה עם ניצחון.

קייבו Vs סיינה 1 (1.60)

קייבו הקבוצה הקטנה מוורונה והמפתיעה הגדולה של העונה שעברה הודחה ממוקדמות ליגת האלופות על ידי קבוצה שמגיעה בליגה מרמה נמוכה ממנה, אך גם העונה בקבוצה מצהירים כי הם הולכים על צמרת בלבד למרות שאיבדו מספר שחקני מפתח כמו Fontana שעזב לפאלרמו, Franceschini שעזב לסמפדוריה, Amauri שעזב גם כן לפאלרמו, אך בקבוצה דאגו לאייש את חסרונו של אמאורי בחוד ההתקפה ובמקומו בעסקת חילופין הגיע Godeas מפאלרמו וישחקו לצידו של פליסייר בחוד ההתקפה. חוליית הקישור נשארה כפי שהייתה בעונה שעברה עם Semioli-Giunti-Brighi והקפטן Zanchetta. סיינה מנגד איבדה גם כן שחקנים משמעותיים כמו Tudor ו-Volpato שינסו את מזלם ביובנטוס, Falsini ו-Foglio שעזבו לקטאניה ואסקולי, מה גם שבקבוצה יחסרו למשחק הפתיחה 2 שחקנים חשובים : Cozza, Locatelli, אך בחוד ההתקפה נוכל לראות את אנריקו קייזה המצויין יחדו עם בוגאדני האלבני הבינלאומי. ב-3 הפעמים האחרונות שנפגשו הקבוצות קייבו ניצחה בכל ה-3 עם יחס שערים של 6 לקייבו ו-1 לסיינה, אגב אותה סיינה הביאה שחקנים רבים לשורותיה, אך רובם שחקנים מקבוצות קטנות כמו ברשיה, ארצו, גנואה ועוד קבוצות מהסריי-C באיטליה, והרכש המשמעותי ביותר היה קנדלה שהגיע מאודינזה. אני חושב שלקייבו עדיפות מסויימת במשחק הזה כיוון שבמשחקי הבית בעונה שעברה היא ניצחה 9 פעמים לצד 2 הפסדים ו-8 תוצאות תיקו לעומת סיינה שהפסידה 8 משחקי חוץ וניצחה 4, לצד 7 תוצאות תיקו.

מסינה Vs אודינזה 1X ביחסים (2.65 ו-2.75)

לולא ה-פסיקה של ההתאחדות האיטלקית להוריד את יובנטוס לליגה ה-2, היינו רואים כיום את מסינה עצמה בסריי-ב, אותה מסינה שרק לפני שנתיים חזרה לליגה הראשונה והייתה פנטסטית בהתחלה, אך בעונה שעברה חלה ירידה ניכרת ביכולת שלה שהובילה אותה עד למקום ה-18 בטבלה, אך בזכות ההחלטה להוריד את יובנטוס ליגה - מסינה תפסה את מקומה בליגה הראשונה. בכל מקרה מסינה רוצה לפתוח את העונה הנוכחית בצורה טובה על חשבונה של אודינזה ששוב בדיוק כמו במהלך כל העונה שעברה תחסר שחקנים רבים פצועים ומושעים : Muntari, Barreto, D'Agostino, Di Natale, Motta - כולם למעשה שחקני הרכב שלא נכללו בסגל עקב פציעות/השעיות. בכל מקרה אצל מסינה בחוד ההתקפה לצידו של די נאפולי ישחק Rigano החלוץ הוותיק שהגיע אלייה מאמפולי, בחוליית הקישור נוכל לראות פנים חדשות כמו Alvarez המצויין שהגיע מרומא, Cordova שהגיע מאסקולי ו-Masiello שהגיע מאודינזה, אולי אותם פרצופים חדשים וצעירים יביאו למסינה רוח חדשה עם המון רענון ומוטיבציה, ובמיוחד צבירת נצחונות ביתיים מה שלא היה למסינה בעונה שעברה והיא צברה רק 21 נקודות בבית, אך גם אודינזה בעונה שעברה לא הייתה קבוצת חוץ מבריקה עם 9 הפסדים לצד 5 נצחונות ו-5 תוצאות תיקו. אני חושב שצפוי לנו משחק מאוד צמוד ללא שערים רבים, 2 הקבוצות ינסו להשיג תוצאה טובה ולפתוח ברגל ימין, אך יחשבו על יותר להתגונן ופחות להבקיע, אני חושב אם תהיה כאן מנצחת ולא תיקו מאופס - זאת תהיה מסינה.

פאלרמו Vs רג'ינה 1 (1.40)

הרבה רואים את פאלרמו העונה מתברגת בצמרת הגבוהה של הסריי-א ובקבוצה לא מדברים על פחות ממקום 4, הם רוצים לנצל את העובדה שהגדולות שוקעות וביחד עם רומא ואינטר הם מאמינים כי הם מסוגלים לסיים אפילו במקום ה-3 בטבלה לאחר שבעונה שעברה סיימו במקום ה-5 עם מאזן ביתי מצויין שכלל 9 נצחונות ו-5 תוצאות תיקו לצד 5 הפסדים. רוב השינוים של פאלרמו בעונת המלפפונים היו לטובה, הבאתו של הקשר הפנטסטי Diana מסמפדוריה תעשה רק טוב לחוליית הקישור כיוון שהוא שחקן יוצא מהכלל בדיוק כמו מארק ברשיאנו שהגיע מפארמה והחלוץ אמאורי שהגיע מקייבו, גם סימפליסיו מפארמה ו-Bovo מרומא צפוים להיות התחזקות משמעותית עבור פאלרמו שתהנה עונה נוספת משרותיו של החלוץ די מיכאלה. אצל רג'ינה אני לא יודע בדיוק מה קורה, אם הם פותחים את העונה במינוס כלשהו של נקודות, מה שבטוח רג'ינה היא קבוצת תחתית טיפיקיאלית עם השנים באיטליה ולא יותר מזה, הבדלי הרמות בין הקבוצות הוא גדול ובעונה שעברה ב-2 המפגשים פניהם פאלרמו השיגה תוצאת תיקו 2:2 בחוץ וניצחון 0:1 בבית, אני לא רואה שום סיבה שגם העונה פאלרמו לא תשחזר את ההישגים מהעונה שעברה ושוב - תגבור על רג'ינה בבית.

טורינו Vs פארמה 1 (1.90)
סה''כ שערים - טורינו/פארמה X ביחס (1.80)

טורינו חוזרת לשחק בסריי-א לאחר מספר מועט של שנות גלות בסריי-ב, טורינו היא למעשה קבוצה שאת רוב שנותיה מרבה לבלות בסריי-א ובעבר היא נפגשה ראש בראש עם פארמה פעמים רבות, ואם נציץ במבט לאחור נוכל לראות מספר נצחונות של אותה טורינו על פארמה : 17 פבואר 2002 טורינור מנצחת את פארמה 1:0 בחוץ, כאשר משחק לפני היא מנצחת אותה באותה תוצאה בבית. בכל מקרה אני יכול לספר לכם שטורינו העונה לא מתכוונת להילחם בתחתית אלא להתברג ב-10 הראשונות ועל פי הרכש שלה אפשר ללמוד מזה, בין אם זה סטפאנו פיורה שכיכב במדי פיורנטינה בעונה שעברה, או השוער המצויין כריסטיאן אביאטי שנתן יכולת טובה בין הקורות של יובנטוס בזמן פציעתו של ג'יג'י בופון, Barone הקשר הוותיק והחזק שהגיע אלייה מפאלרמו, Konan שחקן ההתקפה המצויין שהגיע אלייה מלצ'ה, ובחוד ההתקפה ישחקו צמד החלוצים שסייעו לה לעלות ליגה - Stellone את Abbruscato צמד חלוצים מצויין שהיה מחוזר על ידי קבוצות גדולות. בכל מקרה מהצד של פארמה היא איבדה כמעט חצי הרכב : ברנארדו קוראדי החלוץ עזב למנצ'סטר סיטי ובמקומו הגיע Kutuzov מסמפדוריה ו-Muslimovic מאודינזה, Marchionni שהיה בעונה שעברה הכוכב הגדול של פארמה העדיף לנסות את מזלו ביובה, Bresciano, Pasquale, Bonera - כולם שחקני הרכב בעונה שעברה עזבו גם כן בדיוק כמו Camara. נראה כי העונה למרות המצב הנוכחי בסריי-א, פארמה לא ניסתה להתחזק בצורה משמעותית ולנצל את המזל, אלא שוב להיות קבוצת תחתית ולנסות לשרוד. אני בלכ מקרה מאמין בניצחון בכורה של טורינו העונה, ובדיוק בסיטואציה בו נמצאת אטאלנטה במשחק ביתי שעתיד להיות משמעותי - היא תהיה חייבת להתחיל לנצח מהמחזור הראשון ולא להשתהות יותר מדי.

משחקים נוספים:

{אנגליה} ווסטהאם - אסטון וילה - 1 (יחס 1.85)
ווסטהאם - אסטון וילה (+1) - X (יחס 3.10)

אחרי שלושה מחזורים השיגה ווסטהאם ניצחון אחד, תיקו אחד והפסד אחד. אסטון וילה מהצד השני השיגה עד כה שני ניצחונות ותיקו אחד. השבוע האחרון היה של ווסטהאם, כאשר לקבוצה הצטרפו מספר שחקנים בולטים ביותר בינהם קרלוס טבז וחאבייר מסצ'רנו ולראשי הקבוצה מצטרפים מעת לעת גורמים עשירים שמבטיחים עונה טובה לקבוצה. אסטון וילה קבוצה חביבה למדי, שעדיין לא הפסידה, אך לדעתי היום זה יקרה לראשונה כשכל הדיווחים נותנים פוש ענק לקבוצה של בניון. אני מהמר על ניצחון בגול.

{שבדיה} האמרבי - קלמאר - X (יחס 2.80)

האמרבי השישית מגיעה למשחק היום אחרי שלושה הפסדים רצופים. בבית מאזנה עומד על 5-1-2. מולה תשחק היום קלמאר שמדורגת במקום השביעי בטבלה, והיא מגיעה למשחק היום אחרי שני ניצחונות רצופים שהגיעו אחרי ארבעה הפסדים. בחוץ מאזנה עומד על 4-1-3. קלמאר מגיעה למשחק היום בכושר טוב בסך הכל, וזאת אחרי ארבעה הפסדים רצופים. האמרבי בכושר לא טוב, אך בבית היא קבוצה חזקה. מה שמוביל אותי לסימון X על המשחק הזה.

{צרפת} פ.ס.ז - מארסיי - X (יחס 2.65)
פ.ס.ז - מארסיי (+1) - 2 (יחס 1.40)
סה'כ שערים / פ.ס.ז - מארסיי - 1 (יחס 2.70)

אחרי ארבעה מחזורים פ.ס.ז במקום ה-12 בטבלה עם ניצחון אחד, תיקו אחד ושני הפסדים. מולה תשחק היום מארסיי שמדורגת ראשונה ואחרי ארבעה מחזורים השיגה הקבוצה שלושה ניצחונות ותיקו כשהיא עם יחס שערים 7-0 ! בעונה שעברה ניצחה מארסיי בביתה 1:0 כשבפאריס נפרדו הקבוצות בתיקו מאופס. מארסיי נראית טוב יותר מפ.ס.ז בעונה הנוכחית, ולמעשה גם בעונה שעברה. עם זאת המועצה מעניקה כאן יחס עדיף למארחים. אני אישית, מסמן כאן X, ומהמר על תיקו מאופס.

{ארה'ב} לוס אנג'לס - יוסטון - 1 (יחס 1.90)

לוס אנג'לס מדורגת במקום האחרון בבית המערבי והיא אחרי שלושה ניצחונות ושני הפסדים בחמשת משחקיה האחרונים. בבית מאזנה עומד על 4-3-5. יוסטון מדורגת שניה באותו הבית והיא מגיעה למשחק הנ'ל אחרי שלושה הפסדים ותיקו בארבעת משחקיה האחרונים. בחוץ מאזנה עומד על 2-6-5, קבוצה טובה, אך חלשה מאוד בחוץ. להערכתי לוס אנג'לס מסוגלת להוציא כאן ניצחון חשוב, אך אני מחזק פה בתוצאת תיקו.

המלצות נוספות בהמשך...

אל תספר לאלוהים כמה גדולות הצרות שלך , תספר לצרות שלך כמה גדול אלוהים.
נדרתי נדר אלוהיי לך נשבעתי בחיי!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

המלצות וינר יום ראשון

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית