נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

מראדונה התפטר מתפקיד סגן נשיא בוקה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מראדונה התפטר מתפקיד סגן נשיא בוקה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מראדונה התפטר מתפקיד סגן נשיא בוקה
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2006, 17:00 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

דייגו מראדונה התפטר בסוף השבוע מתפקידו כסגן נשיא בוקה ג'וניורס, המועדון בו עשה את צעדיו הראשונים כשחקן לפני שעבר לככב באירופה. מראדונה, גדול שחקני נבחרת ארגנטינה בכל הזמנים ואולי גם גדול השחקנים אי פעם, התפטר שבועיים בדיוק לפני שריקרדו לה-וולפה ייכנס לתפקידו כמאמן החדש של בוקה.

מראדונה הסביר את החלטתו להתפטר, בכך שהוא לא מרוצה מהעובדה שהתאחדות הכדורגל הארגטינאית החליטה "לגנוב" את אלפיו "קוקו" באסילה, המאמן היוצא של בוקה, אחרי שהעונה כבר החלה. באסילה החליף את חוזה פקרמן, שעזב את הנבחרת לאחר הכישלון במונדיאל בגרמניה.

מראדונה אמר: "הפרק הזה נסגר. אשאר בקשרים קרובים עם השחקנים ועם נשיא המועדון, שראוי לכבוד שלי, אבל אגיע למשחקים כאוהד בלבד.

"יש הרבה דברים שגורמים לי לחוסר שביעות רצון. ההחתמה של מאמן הקבוצה אחרי שהעונה החלה מזכירה לי התנהגות מאפיונרית". מראדונה לא שלל על הסף את האפשרות שיחזור לתפקיד ניהולי או מקצועי בבוקה בעוד מספר חודשים.

כוכב העבר של ארגנטינה חזר לעצמו רק בשנתיים האחרונות, לאחר שלא היה רחוק ממוות, בשל התמכרותו לסמים. מראדונה אושפז במצב קשה מאוד בבית חולים בבואנוס-איירס, ומשמרות של אלפי אוהדים שהתפללו לשלומו התנהלו מחוץ לבית החולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

מראדונה התפטר מתפקיד סגן נשיא בוקה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית