נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

קצת מידע על היריבה של בית"ר בגביע אופ"א F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

קצת מידע על היריבה של בית"ר בגביע אופ"א

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קצת מידע על היריבה של בית"ר בגביע אופ"א
הודעהפורסם: 31 יולי 2006, 08:42 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

יריבתה של בית"ר ירושלים בסיבוב המוקדמות השני בגביע אופ"א היא דינאמו בוקרשט מרומניה. רק לפני שבוע נפגשה בית"ר ירושלים עם קבוצת המשנה של דינאמו והביסה אותה בתוצאה 2:8. הפעם מדובר בסיפור אחר לגמרי, בית"ר ירושלים הולכת לפגוש קבוצת פאר בכדורגל הרומני שיש באמתחתה לא מעט תארים וגם הישגים משמעותיים בקנה מידה רומני באירופה. המפגש הראשון ישוחק ברומניה ב-10/8 והגומלין באצטדיון ר"ג ב-24/8. המנצחת בהתמודדות בין ההקבוצות תעפיל לסיבוב הראשון של גביע אופ"א שהוא גם שלב נוק-אאוט של משחקי בית וחוץ ורק לאחר מכן ההעפלה היא לשלב הבתים הנכסף.

תמונה

כמה פרטים על דינאמו בוקרשט:

נוסדה: 1948

אצטדיון: "דינאמו", מכיל כ-15,300 מקומות

צבע רשמי: אדום-לבן

אליפויות: 17

גביעים: 12

סופר-קאפ רומני: 2

סיימה בעונה האחרונה: מקום שלישי

תקציב העונה הקרובה: 5 מיליון דולר

אתר רשמי (עדיין בהרצה): http://www.fcdinamo.ro

דינאמו בוקרשט בניגוד לבית"ר ירושלים, השתתפה גם בסיבוב המוקדמות הראשון העונה של גביע אופ"א, שם פגשה את היברניאנס ממאלטה. דינאמו שנמצאת בכושר מצויין לא התקשתה וכבר במשחק הראשון שהיה על אדמת מאלטה, קבעה עובדה בשטח 0-4. בגומלין גם לא חסו הרומנים על המאלטזים ושוב הביסו אותם, הפעם 1-5. עובדה נוספת לרעת בית"ר, הליגה הרומנית החלה בסוף-שבוע הנוכחי ודינאמו החלה את ההכנות שלה לעונה הרבה לפני בית"ר. מחר תפגוש דינאמו במחזור הראשון בליגה את נאציונאל למשחק חוץ, תוצאת המשחק תדווח באתר הרשמי.

לדינאמו בעברה הרחוק יש הישג משמעותי בגביע אופ"א, בעונת 1983/4 העפילה לחצי הגמר. שם פגשה את ליברפול והודחה. שש עונות בלבד עברו אחרי הישג זה ודינאמו העפילה לחצי גמר גביע אירופה למחזיקות, שם הודחה ע"י אנדרלכט הבלגית.

בית"ר ירושלים מתכוננת להתמודדות

בבית"ר ירושלים עוד לא הספיקו לנחות ממחנות האימון מחו"ל וכבר מרגישים את תחילת העונה מתקרבת במהרה. מחר (יום א') תשחק בית"ר ירושלים נגד עירוני רמת השרון בטדי למשחק שאמור להיות משחק ההכנה האחרון. המשחק יחל בשעה 19:00 ויהיה סגור לקהל – עדכונים חיים באתר הרשמי ולמנויי העדכונים הסלולריים.
המשחק הבא של בית"ר ירושלים לאחר רמת השרון, יהיה המחזור הראשון של גביע הטוטו נגד הפועל ת"א בבלומפילד, בית"ר לא יכלה לבקש משחק הכנה טוב יותר לפני דינאמו. המשחק בבלומפילד צפוי להיות אטרקטיבי מאוד וללא ספק עם אווירה מצוינת מכיוון שני מחנות האוהדים. סיקור מיוחד כולל ראיון עם שמעון גרשון לקראת המפגש מול האקסית יעלה במהלך השבוע

תגובות אנשי בית"ר ירושלים על תוצאות ההגרלה באופ"א:

יו"ר בית"ר ירושלים, ולדימיר שקלאר: "חיכיתי כמו כולם לראות מי הקבוצה שתוגרל, האמת היא שזה לא ממש משנה, כי בסופו של דבר כל הקבוצות הן קבוצות קשות, אני חושב שלדינאמו יש ניסיון באירופה וזה היתרון שלהם עלינו. אנחנו מבחינתנו עשינו הכל, כדי שתהיה לנו קבוצה מספיק טובה להתמודד ברמות האלה, אני מזמן אמרתי שהמטרה היא לא רק להצליח בארץ, אלא גם באירופה ואני מקווה שנעשה זאת. אני מודע לחוזקה של דינאמו ואני מודע לכך שזה יהיה לא פשוט בכלל."

מנג'ר בית"ר ירושלים, אוסוואלדו ארדילס: "דינאמו קבוצה טובה מאוד, הכדורגל הרומני משתפר משנה לשנה. אני חושב שהמפעל הזה הוא אתגר גדול עבורנו, למרות חוזקה של היריבה אנחנו צריכים לעשות את העבודה ולנצח את המשחקים. אני סומך על היכולת שלנו ואני מאמין שנצליח לעשות את זה, אומנם דינאמו והכדורגל הרומני בכלל משתפר, אבל בנינו קבוצה לתפארת. עכשיו אנחנו צריכים להוכיח את זה על המגרש ואני מקווה מאוד שנשמח את אוהדי בית"ר ונעבור את שני המשחקים האלו בשלום."

קפטן הקבוצה, איציק קורנפיין: "בשביל הרגעים האלו חיכינו, בית"ר ירושלים עבדה מאוד קשה לא רק בשביל להצליח בליגה, אלא גם להציג יכולת טובה במפעל האירופאי, דינאמו זו קבוצה טובה, היא קבוצת צמרת בכדורגל הרומני שנים ארוכות ומכאן ניתן להסיק שזו לא הגרלה קלה בכלל. אני חושב שהיום עם הסגל שיש לנו ועם היכולות המקצועיות שבנינו, בעזרת המון נחישות ואמונה נוכל לעשות זאת, אני מחכה בקוצר רוח למפגש הראשון, אין ספק שהמשחק הזה ייתן לנו אינדיקציה רחבה לגבי היכולת האמיתית שלנו, אני מקווה שאוהדי בית"ר ישמחו בסיכום שני המשחקים האלו."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

קצת מידע על היריבה של בית"ר בגביע אופ"א

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית