נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

מירוסביץ' חתם בבית"ר לשנה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 11 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מירוסביץ' חתם בבית"ר לשנה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מירוסביץ' חתם בבית"ר לשנה
הודעהפורסם: 17 יולי 2006, 15:28 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

הקשר מילובאן מירוסביץ' חתם היום (שני) רשמית בבית"ר ירושלים, כשהגיע עם סוכנו למשרדי הקבוצה בגבעת שאול, שם התקיים מעמד החתימה עם היו"ר, ולאדימיר שקלאר. על פי הסכם ההשאלה, אם בית"ר תחפוץ בהמשך שירותיו של השחקן אחרי העונה הנוכחית, היא תוכל להמשיך להשאילו מקבוצתו הארגנטינאית, רוסאריו סנטראל.

מירוסביץ', קשר נבחרת צ'ילה ממוצא קרואטי, יטוס הערב (שני) עם הקבוצה למחנה האימון ברומניה, כשהגנאי דרק בואטנג יצטרף אליה מחר.

מירוסביץ אמר לאתר הרשמי של בית"ר: "אני מאוד מתרגש לקראת העונה שלפניי. רציתי לשחק תחת שרביטו של המנג'ר, אוסי ארדילס, אני מודע לציפיות שיש לקהל הנפלא של בית"ר ירושלים מהקבוצה בכלל וממני בפרט ואני מקווה שביחד נממש את המטרות ונגיע להישגים. סיפרו לי על הקהל של בית"ר, ראיתי קטעים של משחקים ב-DVD ואני מאוד מתרגש ומחכה למשחק הראשון שלי בישראל. אני מודע לבעיות הבטחוניות בארץ, אבל אנשי המועדון הסבירו לי את המצב ואני לא חושש, אני בטוח שיהיה בסדר".

שחקן נוסף שחתם בבית"ר הוא הבלם הצעיר איתן טיבי, שיישחק בבירה בחמש השנים הבאות. "זו הגשמת חלום עבורי", אמר טיבי לאתר הרשמי של בית"ר ירושלים. "בית"ר זה המועדון הגדול ביותר בארץ, עם האוהדים הכי טובים שיש, אני שמח מאוד ומקווה שאצליח להתקדם. הייתי במחנה האימונים בהולנד והכרתי שחקנים נפלאים כמו איציק קורנפיין, דוד אמסלם, שמעון גרשון ועוד אחרים וטובים, שעזרו לי להשתלב בקבוצה. עכשיו חובת ההוכחה היא עלי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 11 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

מירוסביץ' חתם בבית"ר לשנה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית