נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

מסתמן: גאידמק יעזוב את הפועל ירושלים F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מסתמן: גאידמק יעזוב את הפועל ירושלים

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מסתמן: גאידמק יעזוב את הפועל ירושלים
הודעהפורסם: 02 יולי 2006, 13:35 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

נשיא הכבוד של המועדון ממלחה צפוי להודיע בזמן הקרוב שהוא מפסיק את התמיכה בקבוצה. לגאידמק, הבוס של בית"ר ירושלים, יש הצעה לרכוש את הפועל ת"א

ארקדי גאידמק צפוי להודיע בקרוב על עזיבת הפועל ירושלים, והפסקת התמיכה במועדון. גאידמק, הבוס של בית"ר ירושלים ונשיא הכבוד של הפועל ירושלים, לא יתמוך יותר במועדון בנדיבות כפי שעשה בעונה החולפת, ואפשר לקבוצה להעמיד תקציב של 7 מיליון דולר.

חובה לציין, שבחודשים האחרונים ניהל גאידמק משא ומתן ממושך עם יו"ר הקבוצה, דני קליין, על-מנת לרכוש את הבעלות על הקבוצה או על חלק מהבעלות, אולם ללא כל הצלחה.

כזכור, לפני קצת יותר משלושה חודשים ב-21 במרץ, שעות ספורות לפני המשחק הביתי מול דינמו מוסקבה בחצי-גמר גביע יול"ב, הודיע גאידמק כי הוא מפסיק לתמוך בקבוצה. בסופו של דבר, הוא הגיע למלחה, שוחח בארבע עיניים עם דני קליין והחליט להמשיך בתמיכה שלו במועדון.

לאחר השיחה ההיא אמר גאידמק: "הפועל ירושלים זה לא עסק בשבילי. אני עושה את זה בשביל צדקה. אני תמיד אמשיך לתמוך בירושלים למען האוהדים והשחקנים. נפגעתי כי חשבתי שלא רוצים לתת לי שליטה בקבוצה".

ב-9 ביוני, בביקור בבסיס חיל הים באילת שם צפה עם חיילים במשחקי המונדיאל לאחר ששילם לצ'רלטון עבור השידורים בבסיסים, אמר גאידמק: "ההנהלה והמאמן של הפועל ירושלים אינם ברמה הרצויה".

הצעה לרכוש את הפועל תל-אביב

כידוע, בפני גאידמק יש עדיין אפשרות להישאר בתמונה בכל מה שקשור לכדורסל הישראלי. המיליארדר קיבל לאחרונה הצעה לרכוש את הפועל תל-אביב, שנמצאת במצב כלכלי רע, כשהמגרש הביתי הוא היכל נוקיה ולאחר הריסת אוסישקין.

עם זאת, מקורביו של גאידמק טוענים, כי אין שום סיכוי שהבוס של בית"ר ירושלים יסכים להצעה וירכוש את האדומים מתל-אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

מסתמן: גאידמק יעזוב את הפועל ירושלים

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית