נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

עומר פרץ: "אני מכביסט מלידה" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 2 [ 18 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עומר פרץ: "אני מכביסט מלידה"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עומר פרץ: "אני מכביסט מלידה"
הודעהפורסם: 29 יוני 2006, 10:08 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 49 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

הרכש החדש של מכבי ת"א פנה במכתב לאוהדים הצהובים, והתנצל בפניהם על כך שהדגים בגופו את סמל הפועל: "אני יודע שאתם כועסים עליי, אבל כולם עושים טעויות". האדומים מתכננים: "הוא ישלם על כל טעות שהוא עשה"

תמונה

http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/442/423.html

וזה המכתב המלא למי שרוצה:
שלום לכל אוהדי מכבי תל אביב...
אני יודע שרובכם כועסים ומתנגדים למעבר שלי לקבוצת מכבי תל אביב.
בגלל זה, החלטתי לקחת יוזמה ביחד עם עוד כמה אוהדים לטובת שני הצדדים וכמובן מעל הכל למען הקבוצה, להגיד מה אני חושב לגביי כל הנושא.
דבר ראשון שתדעו שאני מכביסט מלידה אבא שלי ויקי היה מגדולי השחקנים של מכבי ואני חונכתי וגדלתי על המועדון הגדול הזה.
למי שלא יודע גדלתי במכבי תל אביב שיחקתי שם מגיל 7 עד גיל 13 ומשם עברתי להפועל תל אביב, בגלל סכסוך בין הנהלת הקבוצה לאבא, הנהלת מכבי תל אביב (מחלקת הנוער) לא רצתה שאשאר בקבוצה וסיימתי את דרכי בה. בכל אופן אני אגש לעיקר.
רוב הטענות לגביי הם לגביי אותה כתבה שפורסמה בידיעות אחרונת בתחילת השנה שכתב הפועל ת"א נדב צנפיפר רשם דברי שקר שכביכול אמרתי כמו"מכביסטים הם אנשים שחצנים ומתנשאים"
אני רוצה להבהיר את הנקודה שלי בנושא אני חושב שמגיע לי לפחות את זה מי שיבחר להאמין לי זה כבר משהו אחר.דבר ראשון בזמן הכתבה אבא היה לידי. שאלת הכתב הייתה מה זה מכביסט לפי דעתך...?
אני עניתי לו"אנשים חושבים שהם אנשים שחצנים ומתנשאים וזה לא נכון" זה היה הציטוט שלי בנושא הזה שראינו את הידיעה למחרת אני הזדעזתי כמה עיתונאים יכולים להיות אכזריים כמו שרובכם יודעים...
שקלנו לתבוע אותו וזה ירד מהפרק מכיוון שלא רצינו שהסיפור יגלוש לפסים מכוערים ואמרנו שזה יעבור.
לגביי תמיר שאמרתי שאני ישבור לו את הרגל...
אותו דבר אני אמרתי:"כמו שתמיר ישחק איתי בלי חשבון כך גם אני על המגרש אין חברים ואין משפחה וכל אחד רוצה לנצח" הטעות הגדולה שלי הייתה ואני מודה ורוצה להתנצל עלייה היא שעשיתי את הסמל של הפועל תל אביב אני יודע שזאת אחת הסיבות העיקריות שאתם כועסים עלי אבל אתם צריכים להבין שעושים טעויות ועשיתי אותה ואני מתנצל לא הייתי צריך לעשות ככה במיוחד אחד שהוא מכביסט ושכל משפחתו אוהדת מכבי אני מקווה באמת שנפתח דף חדש לא מצפה שתסלחו לי ישר או בכלל מקווה שתהיה עונה טובה לקבוצה מגיע לנו הישגים יותר גבוהיים ותצוגות כדורגל יותר טובות ואני מאמין וחושב שאפשר לעשות את זה אבל ללא עזרתכם זה קשה ורף בלתי אפשרי...
תחשבו על מה שאמרתי אשמח לשמוע תגובות ומקווה לספק לכם רגעי אושר...
אוהב עומר פרץ

נ.ב
כתבתי את מה שכתבתי באופן עצמאי הרגשתי מחויבות כלפי הקהל הגדול של מכבי תל אביב רציתי שתשמעו את דעתי אחת ולתמיד

הוא כתב את זה בפורום של מכבי ת"א השחקן ה-12.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 2 [ 18 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

עומר פרץ: "אני מכביסט מלידה"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית