נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

ארדילס: "רוצים לקחת אליפות ולהגיע לליגת האלופות" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 9 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

ארדילס: "רוצים לקחת אליפות ולהגיע לליגת האלופות"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ארדילס: "רוצים לקחת אליפות ולהגיע לליגת האלופות"
הודעהפורסם: 31 מאי 2006, 09:56 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 4 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

המאמן החדש של בית"ר חשף על שאיפותיו, הכריז שיהיה מנג`ר ומתחתיו יאמנו עזורי והארגנטיני אמיליו קומיסו והוסיף: "נשחק התקפי. האוהדים של בית"ר נראו לי ארגנטינים".

אוסי ארדילס הוצג היום (רביעי) רשמית כמאמן בית"ר ירושלים במסיבת עיתונאים במלון מצודת דוד בירושלים. מאמן? על פי הארגנטיני הגדרת התפקיד שלו היא "מנג`ר", שיעבוד עם שני מאמנים – האחד גיא עזורי והשני והמפתיע יותר – אמיליו קומיסו, ארגנטיני שהיה עוזרו של ארדילס בראסינג קלוב.

ארדילס הופתע מהפרסום הראשון אמש באתר ספורט 5 על ההתעניינות של בית"ר בניקולס פאבלוביץ`: "אין לי מושג איך עליתם על זה. רק מספר קטן של אנשים ידע על כך שאני מעוניין בו. הוא היה חלוץ שלי בראסינג ואני יודע שהוא סובל מפציעה בגיד האכילס ויצטרך להוכיח את כשירותו. אבל מדובר בחלוץ מצוין ואם הבדיקות הרפואיות יראו שהוא החלים, אנחנו נצרף אותו".

לגבי המטרות לעונה הקרובה, ארדילס לא מצטנע ומזכיר במעט את הכרזות הגלאקטיקוס הבלתי נשכחות. "אנחנו רוצים לקחת אליפות ולהגיע בעונה לאחר מכן לליגת האלופות", היה המוטו שחזר לאורך כל דבריו של ארדילס. "אנחנו הולכים לבנות קבוצה תחרותית מאוד שצריכה לסיים במקום הראשון".

את הלחץ, ארדילס כבר מכריז שהוא "לוקח על עצמו", ומוסיף: "כל האחריות תהיה עליי. אני רוצה שהיא תהיה עליי ולא על השחקנים. ראיתי את הקבוצה בוידאו ושמתי לב שבשנה שעברה השחקנים היו עצבניים בגלל כל הלחץ מסביב. אני רוצה שהם ישתחררו, אני אמנם איש קטן אבל אני יעמוד בלחץ. גם על רונאלדיניו יש לחץ לקראת המונדיאל, הגדולים באמת עומדים בזה".

על אוהדי בית"ר אמר: "ראיתי אותם בקלטות ואני מאמין שהם ידחפו אותנו קדימה ויתנו לנו תמיכה. הקבלת פנים שזכיתי לה בנמל התעופה הייתה מטורפת. לא זכיתי עדיין בשום תואר וככה קיבלו אותי, אז מעניין איך זה ייראה בסוף העונה אם נזכה באליפות. האוהדים נראו לי ארגנטינים, בניגוד לשנים הקודמות שעבדתי ביפן והאוהדים שם היו שקטים מאוד".

ארדילס, שידוע בסגנון המשחק ההתקפי שלו הבהיר שהוא מתכוון לדבוק בו עם הסתייגות קלה: "כדורגל זה המשחק הכי יפה בעולם וככה צריך לשחק אותו – התקפי ופתוח. מצד שני, צריך גם לדעת לשחק זהיר כי חייב להיות איזון מסויים. בטוטנהאם שיחקתי עם חמישה בהתקפה וכולם גם ידעו לעשות הגנה. אני לא רואה סיבה שזו לא תהיה השיטה גם בבית"ר".

http://www.hagaybibi.co.il/ יהי זיכרו ברוך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 9 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

ארדילס: "רוצים לקחת אליפות ולהגיע לליגת האלופות"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית