נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אוחנה לא נשאר פראייר F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אוחנה לא נשאר פראייר

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אוחנה לא נשאר פראייר
הודעהפורסם: 25 מאי 2006, 15:39 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 4 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

אוחנה: "פרננדז הוא איש קטן, ארדילס בא מתרבות אחרת"

אתר ספורט 5 התארח בביתו של מאמן הפועל כפ"ס, וקיבל אותו במיטבו. על הצרפתי: "אני לא מאוכזב שהוא לא כאן". על ארדילס: "הוא יוכל לעשות דברים יפים". על יניב קטן: "חשבתי שהוא יראה יותר אופי".

"לואיס פרננדז הוא איש קטן", כך אמר היום (רביעי) אלי אוחנה בראיון מיוחד לאתר ספורט 5, שהתארח בביתו של מאמן הפועל כפר סבא.

אוחנה התעורר הבוקר, קרא ידיעות אחרונות וראה את מאמן בית"ר ירושלים בעונה החולפת מספר: "אני מקצוען שעובד ביום, אוחנה עובד בלילה". אוחנה, כמו אוחנה, לא נשאר חייב.

"אותו ראו הרבה יותר בלילות מאשר אותי, וזה בדוק", הבהיר אוחנה. "פרננדז התנהל בצורה מאוד מתנשאת כלפי הכדורגל הישראלי והאנשים בישראל. הוא בא ממקום מאוד מתנשא. אני לא מאוכזב שהוא לא כאן. אני לא רוצה להתעמת איתו, אני רק חושב שכל הטרראם סביבו היה מוגזם. בית"ר הגיעה לאירופה לפניו, בלי התקציבים האלו ובלי גאידמק. גם אלו שהיו לפניו הצליחו יותר מבחינת אחוזי הצלחה.

"לא חלקתי על האיכויות שלו כמאמן. אני באמת לא מכיר אותו כמאמן", המשיך אוחנה. "אי אפשר להגיד שמקום שלישי זה הישג גדול. ההתקפה שלו על הכדורגל הישראלי רק מחזקת את הדעה שלי שהוא בא ממקום מתנשא, שאנחנו לא מבינים כלום ואנחנו שרק התחילו לשחק כדורגל. שהוא מבין הכל ויודע הכל. הוא בתקופה קצרה הספיק להסתכסך עם כולם. עם שרף, גרנט, גיא לוי, שקלאר, ההתאחדות, האוהדים, עם הקהל. הטענה שלי נגדו היא שהוא ביקש אבל לא נתן כבוד לאף אחד פה".

כשאוחנה נשאל מה יש לו לומר בתגובה לדבריו של פרננדז לפיהם אם היו עושים סקר בין אוהדי בית"ר, הוא היה מקבל 50 אחוז ואוחנה ומלמיליאן 12 אחוז בלבד, השיב כוכב העבר הירושלמי: "זה רק מראה כמה הוא איש קטן שמתעסק בסקרים ודברים כאלו".

על אוסי ארדילס, מאמנה החדש של בית"ר ירושלים, יש לאוחנה מילים טובות יותר: "מהרושם שלי הוא בא מתרבות אחרת, הוא יהיה ג`נטלמן ויכבד אנשים. הוא לא יבוא ללמד את כולם כדורגל. אני בטוח שהוא יכול לעשות דברים יפים. גם אם ארדילס יסיים במקום השלישי אני אגיד שהוא נכשל".

אוחנה, ששיחק כמה שנים טובות באירופה – ובהצלחה – לא ממש מבין את יניב קטן, שהחליט לחזור למכבי חיפה אחרי חצי שנה בלבד בווסטהאם: "הופתעתי מהצעד שלו, כנראה שהכסף שיחק תפקיד משמעותי. חשבתי שיהיה לו יותר אופי והוא יילחם יותר. גם עכשיו אני חושב שהוא שחקן שמתאים לשחק באירופה".

http://www.hagaybibi.co.il/ יהי זיכרו ברוך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אוחנה לא נשאר פראייר

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית