נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

פרסום ראשון: ניר קלינגר סגר לשנתיים בפארלימני מקפריסין F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

פרסום ראשון: ניר קלינגר סגר לשנתיים בפארלימני מקפריסין

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פרסום ראשון: ניר קלינגר סגר לשנתיים בפארלימני מקפריסין
הודעהפורסם: 19 מאי 2006, 21:14 
נושם מתקדם
נושם מתקדם

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

מאמן מכבי ת"א לשעבר ירוויח כ-100 אלף דולר ויחליף בקבוצה את אלי גוטמן, שלא הגיע להבנות לגבי שכרו והתקציב לעונה הבאה. מיכאליס איקונומו, המנהל הספורטיבי של פארלימני: "החתימה בימים הקרובים"
ניר קלינגר סגר לשנתיים בפארלימני וירוויח כ-100 אלף דולר לעונה. הקבוצה הקפריסאית תהיה הראשונה של מאמן מכבי תל אביב לשעבר מאז עזב את קריית שלום.

קלינגר יהיה המאמן הישראלי השני בקבוצה ויחליף בתפקיד את אלי גוטמן שהגיע עם פארלימני למקום החמישי בעונה החולפת. ראשי המועדון היו מרוצים מאוד מגוטמן, אבל לא הגיעו עמו לעמק השווה אחרי שהמאמן דרש העלאה בשכרו ולא היה מרוצה מהתקציב שהקפריסאים היו מוכנים להעמיד לעונה הבאה.

קלינגר, שהתפוטר ממכבי תל אביב בדצמבר 2005 אחרי ההפסד 3:2 לבית"ר ירושלים, כבר חתם על זכרון דברים במועדון הקפריסאי.

מיכאליס איקונומו, המנהל הספורטיבי של פארלימני, אישר את הידיעה: "אנחנו רוצים את קלינגר כמאמן. יש לנו עמו הסכם לשנתיים והחתימה צפויה בימים הקרובים".

על גוטמן שלא ימשיך בקבוצה, אמר איקונומו: "הוא מאמן טוב מאוד ויהיה חבר שלי כל החיים. הייתה לו עונה נפלאה, אנחנו מודים לו ומעריכים אותו, אבל לפעמים קורים דברים בכדורגל ואנחנו מקווים שקלינגר יהיה טוב למועדון שלנו".

גוטמן אמר לאתר ספורט 5: "עצם העובדה שפנו למאמן ישראלי, מראה שהשארתי טעם טוב. אני מאחל לקלינגר ולקבוצה בהצלחה בהמשך. מבחינה אישית כרגע אין לי שום הצעה ספציפית".

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 29&lang=he

הוא יוריד אותפם ליגה יהרוס את כל מה שגוטמן עשה שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

פרסום ראשון: ניר קלינגר סגר לשנתיים בפארלימני מקפריסין

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית