נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

קאנן: מכונית מקולקלת צריך לשים במוסך F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

קאנן: מכונית מקולקלת צריך לשים במוסך

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קאנן: מכונית מקולקלת צריך לשים במוסך
הודעהפורסם: 16 מאי 2006, 12:50 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

טון קאנן, מאמנה ההולנדי היוצא של מכבי תל-אביב, התראיין היום (שלישי) לפני אימון ההכנה שערכו הצהובים לקראת משחק הידידות מול בוקה ג'וניורס ביום חמישי בערב בבלומפילד.

קאנן התייחס לראשונה להודעה שקיבל לפיה לא ימשיך לאמן במכבי ואמר: "אני לא כועס אבל אני מאוכזב. כשאתה מקבל מכונית מקולקלת, צריך לשים אותה במוסך ולא להמשיך לנסוע בה. לא היה לי זמן לבנות את הקבוצה ולהכין אותה, אלא רק ימים ספורים כדי להכין אותה ממשחק למשחק. זה לא תרוץ, זו עובדה.

"בזמן שהיה עשיתי את כל מה שאפשר ואני חושב שהייתי יכול לבנות את מכבי לעונה הבאה. לצערי זה לא קרה, אני לא כועס על מכבי שלא אמרו לי כבר מזמן מה עתידי. נכון שהם היו צריכים, אבל אני קיבלתי את ההחלטה להישאר כאן למרות שיכולתי לקבל גם החלטה אחרת.

"זה נכון שכל המועדונים בישראל כבר תפוסים, אבל זאת המציאות, אפשר לעשות דברים מעניינים ולעבוד גם במועדונים פחות גדולים. אני חושב שבמכבי יהיו מאושרים אם יצהירו מראש שהמטרות שלהם הם לא ישר לקחת אליפות, אלא לבנות את עצמם לאט לאט.

"הם יוכלו לבנות מדש את מכבי כקבוצת צמרת, כי היא עדיין המועדון הכי גדול בישראל עם כל הכבוד לשאר. אבל כשיש לך כסף לפורד אתה לא יכול לקנות פורש, צריך להגיד את זה בכנות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

קאנן: מכונית מקולקלת צריך לשים במוסך

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית