נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

פרננדז נפרד מישראל ומדבר על הכל F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

פרננדז נפרד מישראל ומדבר על הכל

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פרננדז נפרד מישראל ומדבר על הכל
הודעהפורסם: 15 מאי 2006, 08:19 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 4 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

פרננדז הוא אחד האנשים שהוסיפו הכי הרבה צבע לצהוב שחור של בית"ר. אחד מגדולי המאמנים שדרכו בישראל ממהר לשוב לארצו, כנראה לקראת תפקיד המאמן בסנט אטיין. בכל מקרה, לקבוצה בישראל פרננדז לא ישוב כל כך מהר.

"אני רואה את עצמי חוזר לכאן", אמר פרננדז, ספק ברצינות. "אבל לא לקבוצה. רק לנבחרת. אני מאחל לעצמי לאמן את נבחרת ישראל, אולי זה משהו שאעשה מאוחר יותר. אני לא מתכוון אבל לאמן מועדון אחר בישראל. בינתיים אני מאחל לדרור קשטן, שהוא מאמן מצוין, שיוביל את ישראל לטורניר גדול".

למרות אופיו המיוחד והביקורת הרבה שהעביר על הכדורגל הישראלי, בסך הכל פרננדז לא סבל יותר מדי: "אני מאוד אתגעגע לישראל. מאוד נקשרתי לארץ הזאת. נהניתי כאן מאוד אבל אני לא חושב שקיבלתי מספיק כבוד. הייתה לי פה תקופה קצרה, אבל אהבתי אותה מאוד. הכרתי את ישראל וחייתי בירושלים שממנה מאוד נהניתי. הכי אתגעגע לתקשורת שכל היום רועשת ובוחשת והיתה סביבי כל הזמן".

עם זאת, הוא לא מוותר על ההזדמנות לחנך אותנו: "יש הרבה מאמנים בישראל שאוהבים לדבר. הם צריכים לדבר פחות, הם מדברים יותר מדי על אחרים, בעוד אני לא עושה את זה".

המנג'ר הצרפתי מרוצה בסך הכל מהעונה של בית"ר, שסיימה במקום השלישי וזכתה בכרטיס הנכסף לגביע אופ"א: "אי אפשר לשנות את הכל בשישה חודשים, אפשר לעשות הרבה דברים אבל לא יותר מדי. המטרה הייתה להביא את בית"ר לאירופה, בזה הצלחנו".

"את תוצאות העבודה שלי לא ייראו עכשיו", הוסיף פרננדז, "ייראו אותה רק בעוד שנתיים שלוש. יש פה עכשיו בית"ר אחרת, בית"ר רצינית מאוד שעובדת קשה. לא ניתן לראות תוצאות כבר אחרי מספר חודשים. בסך הכל דברים השתפרו, תנאי העבודה השתפרו, המנטליות של השחקנים השתפרה. זו בית"ר מאוד ממושמעת".

למרות זאת, הדברים היו רחוקים מלהיות מושלמים ופרננדז יודע זאת: "אם אני הייתי במקום ארקדי גאידמק, הייתי עושה דברים קצת אחרת. מסביב לגאידמק היו כמה אנשים שלא רצו שאמשיך במועדון בעונה הבאה".

"למרות זאת הצרפתי מדגיש כי "תמיד אני אחזיק אצבעות לבית"ר ירושלים שתצליח. כשעזבתי את אספניול ופ.ס.ז' תמיד אהדתי אותם, כי כשאתה מאמן קבוצה אתה נקשר אליה, בגלל זה אני תמיד אהיה עם בית"ר. אני מאוד מקווה שביום מן הימים אני אחזור לכאן".

http://www.hagaybibi.co.il/ יהי זיכרו ברוך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

פרננדז נפרד מישראל ומדבר על הכל

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית