נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

ארקדי גאידמק מבטיח: "אביא מאמן יותר גדול מפרננדז" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 2 [ 26 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

ארקדי גאידמק מבטיח: "אביא מאמן יותר גדול מפרננדז"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ארקדי גאידמק מבטיח: "אביא מאמן יותר גדול מפרננדז"
הודעהפורסם: 28 אפריל 2006, 12:41 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 4 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

הצרפתי כינס מסע"ת בה הכריז על סיום דרכו בבית"ר, אך למעשה היה זה המועדון שהודיע לו כי הוא לא ימשיך בתפקידו. גאידמק לא מתרגש ומבטיח "שינויים פרסונליים גדולים במועדון"

לואיס פרננדז הודיע הערב (חמישי) במסיבת עיתונאים רשמית על החלטתו לעזוב את משרת המאמן בבית"ר ירושלים בתום העונה. "ההחלטה היא סופית, לא עמדו בתנאים שהצבתי ולכן אני עוזב", אמר פרננדז. הסיבה לעזיבתו את הקבוצה היא יחסיו העכורים עם היושב ראש ולדימיר שקלאר וחוסר שביעות הרצון של ההנהלה מעבודתו בתקופה האחרונה.

"אנחנו מודים לפרננדז ומאחלים לו הרבה הצלחה בהמשך", נכתב בהודעה הרשמית של הקבוצה להודעתו של פרננדז, "בית"ר הייתה קיימת לפניו ותהיה קיימת גם אחריו. קפיצת המדרגה הגדולה שעשינו השנה היא בזכות הגעתו של ארקדי גאידמק לקבוצה, ובעונה הבאה נגיע רחוק עוד יותר כיוון שיש לנו תכניות לטווח רחוק".

ההודעה של בית"ר מגיעה כהמשך ישיר לתכניותיו של גאידמק, ששב הערב לישראל. בסביבתו של גאידמק אמרו היום: "הוא הגיע לארץ כדי לעשות סדר במועדון". גאידמק הבטיח היום כי הוא "יביא מאמן גדול יותר מלואיס פרננדז, שיוביל אותנו באירופה בעונה הבאה. יהיו שינויים פרסונליים גדולים מאוד במועדון בעונה הבאה".

בעקבות עזיבתו של פרננדז, עמרי אפק, ליאור אסולין וז'רום לרואה, שמחזיק בחוזה לעוד שנתיים, יישארו בקבוצה בעונה הבאה. בבית"ר אהבו מאוד את התנהלותו של אפק בסכסוך עם פרננדז ומתכוונים להציע לו חוזה ארוך טווח. מי שעשויים לעזוב את המועדון הם אנשי האמון של הצרפתי, דוד אגאנסו ופבריס פרננדז.

כפי שפורסם לראשונה באתר ספורט 5, פרננדז הוא זה שקיבל את הודעת הפיטורים מוקדם יותר והחליט לכנס מסע"ת כדי להביע את עמדתו תחילה. כבר בצהריים נפגש הצרפתי עם שקלאר כדי לדון בתכניות לעונה הבאה, אולם במהלך הפגישה הודיע שקלאר לפרננדז כי הוא לא ימשיך בבית"ר.

פרננדז ביקש מהקבוצה לחכות עם ההודעה הרשמית כשבוע כדי שיוכל לעשות את ההכנות הנדרשות, אבל הפתיע את ראשי הקבוצה כשכינס מסיבת עיתונאים כבר הערב ללא ידיעתם והודיע על עזיבתו. כשנשאל על כך במסיבת העיתונאים על ידי כתב אתר ספורט 5 ענה פרננדז: "עכשיו כל אחד יגיד מה שהוא רוצה".

"עמדתי במטרות שהצבתי לעצמי. הצלחתי להגיע למטרה ולשים את בית"ר ירושלים באירופה", אמר פרננדז על תקופתו בבירה במסיבת העיתונאים, "הצלחנו לנצח קבוצות כמו מכבי חיפה, ולנצח משחקים חשובים מול קבוצות טובות, אפשר לראות את הרמה של הקבוצה שמאוד השתפרה. מבחינה מקצועית , עמדתי במטרה שלי", הוא הדגיש.

כפי שפורסם לראשונה באתר ספורט 5, פרננדז הוא זה שקיבל את הודעת הפיטורים מוקדם יותר והחליט לכנס מסע"ת כדי להביע את עמדתו תחילה. כבר בצהריים נפגש הצרפתי עם שקלאר כדי לדון בתכניות לעונה הבאה, אולם במהלך הפגישה הודיע שקלאר לפרננדז כי הוא לא ימשיך בבית"ר.

פרננדז ביקש מהקבוצה לחכות עם ההודעה הרשמית כשבוע כדי שיוכל לעשות את ההכנות הנדרשות, אבל הפתיע את ראשי הקבוצה כשכינס מסיבת עיתונאים כבר הערב ללא ידיעתם והודיע על עזיבתו. כשנשאל על כך במסיבת העיתונאים על ידי כתב אתר ספורט 5 ענה פרננדז: "עכשיו כל אחד יגיד מה שהוא רוצה".

"עמדתי במטרות שהצבתי לעצמי. הצלחתי להגיע למטרה ולשים את בית"ר ירושלים באירופה", אמר פרננדז על תקופתו בבירה במסיבת העיתונאים, "הצלחנו לנצח קבוצות כמו מכבי חיפה, ולנצח משחקים חשובים מול קבוצות טובות, אפשר לראות את הרמה של הקבוצה שמאוד השתפרה. מבחינה מקצועית , עמדתי במטרה שלי", הוא הדגיש.

"אני לא עוזב את בית"ר בגלל התקשורת", אמר פרננדז. לגבי אוהדי הקבוצה, עמם היו לו יחסי אהבה שנאה, הוא אמר: "מותר לי להגיד מה שאני רוצה כבנאדם, תמיד היו אומרים לי שיש את מה שצריך בבית"ר ירושלים כדי לקחת אליפות. יכול להיות שבראש שלהם דברים השתנו, אצלי שום דבר לא השתנה".

פרננדז גם הדגיש כי "אם הייתי מגיע לבית"ר בתחילת העונה, לא היינו נמצאים במצב של היום, 15 נקודות מאחורי מכבי חיפה האלופה".
לגבי עמרי אפק, אותו הוא ייבש מחוץ לסגל משך תקופה ארוכה, הדגיש הצרפתי כי "זאת לא הייתה ההחלטה שלי, תמיד כיבדתי אותו כמו את כל השחקנים שלי".

הצרפתי הגיע לירושלים רק באמצע העונה, והיה הסיבה המרכזית להגעתם של שחקני הרכש החדשים. "קשה להביא שחקנים ברמה גבוהה לישראל", הוא הסביר, "כשהגעתי לבית"ר ירושלים חשבתי שהקבוצה צריכה להביא שניים שלושה שחקנים ברמה גבוהה ומאוד ושמחתי שז'רום לרואה, דוד אגאנסו, פבריס פרננדז ואיגור מיטרסקי וכן גל אלברמן הגיעו ועזרו לבית"ר לשפר את המצב שלה. בזכות השחקנים האלה, שחקנים כמו ברק יצחקי, אבירם ברוכיאן, עמית בן שושן ואלירן דנין השתפרו".

בין אם פרננדז החליט לעזוב את הקבוצה בשל יחסיו עם ארקדי גאידמק או לא, עיתוי ההודעה שלו חייב לרמז על תשובה חיובית לשאלה, היות ורק אתמול התראיין גאידמק לאתר ספורט 5, וביקר את ההחלטות המקצועיות של פרננדז בקבוצה. "אני לא יכול להבין למה ליאור אסולין לא משחק, כשאני רואה אותו על הדשא אני נהנה", אמר גאידמק, "אני לא יודע אם פרננדז יישאר בקבוצה בעונה הבאה". פרננדז הגיב הערב ואמר: "הבוס יכול להגיד מה

http://www.hagaybibi.co.il/ יהי זיכרו ברוך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 2 [ 26 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

ארקדי גאידמק מבטיח: "אביא מאמן יותר גדול מפרננדז"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית