נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

*** חוקי פורום ספורט - מעודכן לתאריך 10.3.06 *** F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

*** חוקי פורום ספורט - מעודכן לתאריך 10.3.06 ***

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: *** חוקי פורום ספורט - מעודכן לתאריך 10.3.06 ***
הודעהפורסם: 10 מרץ 2006, 12:18 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 49 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

כמו שאני רואה את המצב פה
הקללות חוגגות
וכפי שידוע יש פה אוהדים של קבוצות שונות

1) חוק ראשון והכי חשוב, אין לקלל משתמש אחר רק בגלל שהוא לא אוהד את הקבוצה שאתה אוהד, תביאו הערות על הקבוצה היריבה אבל בשום פנים ואופן לא לקלל או לאיים.

2) במיוחד אין "לברך" שחקנים מקבוצות אחרות שיקבלו כל מיני מחלות או שימותו...להזכירכם לאור הקללות שאני רואה פה, יש אנשים שבאמת חולים במחלות האלה וזה מאוד פוגע באנשים כאלה.

3) אין לקלל על השואה או לקרוא לאנשים מסויימים נאצים או כל כינוי אחר של השואה ולפני שתפלטו קללות כאלה תחשבו קודם על ה-6 מיליון שמתו בתאי גזים ועל כל הניצולים איך הם סובלים מזה.

4) לא לפתוח נושאים של הסטה, בסגנון "בואו אכל את העיזה הפזיזה את האוהדים של היריבה אחרי המשחק" או כל דבר אחר שהוא פלילי, הפורום ממש לא מעוניין להגיע למצב של להסתבך עם המשטרה בגלל כמה שקראו פה להסטה.

ארבעת החוקים האלה אני לא רוצה לראות שאנשים יפרו אותם, מי שיפר אותם אני אישית ידאג שהוא ייחסם לכמה ימים

5) לפני שפותחים נושא יש לוודא שכבר לא פתחו נושא כזה, או שיש עליו דיון מרכזי.

6) אם מביאים כתבה יש להביא קרגיט לאתר ממנו הבאתם את הכתבה, מי שבאמת הביא את הכתבה עבד מאוד קשה כדי להכין אותה, אז אין שום מצב שאנשים יביאו כתבות בלי לתת קרדיט למי שהביא אותה

7) בלי הודעות ספאם או מונה, תגובות כמו "תודה על הכתבה" או "אין על ספורט" ממש לא מעניינות, מטרת הפורום היא לפתח דיונים רציניים, ולא לגרום למשתמשים להיות רובוטים של תודה כדי שהמונה יעלה

8) לא להביא כתבות ישנות או שכבר לא רלוונטיות

9) אין לפתוח דיונים מטופשים, כאן זה פורום רציני ולא קרקס

10) כאן החוק הוא לגבי כתבות וזה גם טיפ, וזה מופנה למשתמשים שרוצים ניהול
אני רואה פה הרבה פעמים שמי שרוצה ניהול רק שם כתבות וגם גורם לזה שדיונים באמת מעניינים יירדו, אז שתבינו ניהול לא תקבלו בגלל פעם אחת שתפציצו בכתבות, אלא רק באמת תביאו כתבות שיהיו הכי מעניינות או תהיו פעילים בדיונים...אני לא רוצה שאנשים יביאו פה כתבות רק כדי להפוך למנהלים...כי אנשים כאלה מהר יימאס להם והדרך לירידה מניהול מהירה

מי שיעבור על החוקים האלה תחילה יוזהר, אם ימשיך יקבל חסימה
תהנו
בתודה אחד מהקומץ
סלאמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

*** חוקי פורום ספורט - מעודכן לתאריך 10.3.06 ***

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית