נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

סכנין לא תועמד לדין. יפת: "מה אכפת לי שהרביצו ביציע?&qu F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 13 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

סכנין לא תועמד לדין. יפת: "מה אכפת לי שהרביצו ביציע?&qu

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סכנין לא תועמד לדין. יפת: "מה אכפת לי שהרביצו ביציע?&qu
הודעהפורסם: 09 אפריל 2006, 15:48 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 4 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

אלון יפת לא ציין את האירועים החריגים במשחק של סכנין בדו"ח השיפוט. גם במשטרה מתעלמים. יפת: "פעם ציינתי בדו"ח השיפוט שאוהד זרק חזיז, אבל בהתאחדות אמרו לי שאין להם מה לעשות עם זה"

ההתאחדות לכדורגל החליטה היום שלא להעמיד לדין את בני סכנין, וזאת למרות המהומות בסיום המשחק ביום שישי מול מ.ס אשדוד. "לא התקבלה שום תלונה, לא מהשופטים ולא מהמשטרה", אומר מנהל האגף המשפטי בהתאחדות לכדורגל, עו"ד יריב טפר, "דו"ח השיפוט נקי מהערות ולכן תובע ההתאחדות בחר שלא להגיש כתב אישום".

תובע ההתאחדות לכדורגל, שלום אבן עזרא, הוסיף: "אולי לפי התקנון צריך להעמיד לדין, אבל פה גם ההיגיון פועל. אני לא רואה סיבה ראויה להעמדה לדין. אני לא מתכוון לחזור על טעות שעשיתי בעבר כשלפני חמש שנים אוהדי מכבי ת"א זרקו על לוני הרציקוביץ' אבן והעמדתי אותם לדין. בית הדין הרשיע אותם ולוני בא בטענות על כך שהוא גם חטף אבן וגם צריך לשלם על כך".

שופט המשחק, אלון יפת, שהגיש כאמור דו"ח נקי, הסביר היום לאתר ספורט 5 מדוע לא ציין את האירועים החריגים: "מבחינתי, ברגע שהמשחק נגמר, כבר לא מעניין מה קורה במגרש, בכלל לא ידענו על ההתפרעויות. נכנסנו למקלחות אחרי המשחק ויצאנו מיציאה נפרדת. רק באוטו שמענו על זה. תפקיד השופטים זה לגמור את המשחק כמו שצריך".

"מה איכפת לי שהרביצו אחד לשני ביציע?", המשיך יפת, "אני אסתכל אחרי המשחק על היציעים ואחפש מכות? מה שקורה ביציע לא מעניין אותי. התפקיד של השופט זה לשפוט את המשחק, לגמור אותו וללכת הביתה. אני בא לשפוט ולא יותר מזה. תפקידם של המשטרה וההתאחדות לטפל בזה".

יפת גם סיפר מה קרה בפעם האחרונה שציין בדו"ח השיפוט אירועים שלא היו קשורים למשחק: "פעם ציינתי שאוהד זרק חזיז, בהתאחדות אמרו לי שאין להם מה לעשות עם זה. כשהאוהדים זורקים חזיז במהלך משחק והוא נופל ביציע לא מעמידים לדין".

גם במשטרה בחרו שלא להתייחס לאירועים. דובר מחוז הגליל, קובי דויד, אמר לאתר ספורט 5: "לא היה כלום בסכנין מבחינת המשטרה, שום דבר ששווה התייחסות, זה לא שייך לכדורגל. המשחק הסתיים ללא כל הפרעה. זה שהיכו שופט בליגה נמוכה יותר מעניין מילד בן 15 שהרביץ בקהל אחרי המשחק".

דני קורן, יו"ר הוועדה המקצועית של איגוד השופטים, אמר לאתר ספורט 5: "יש הפרדת סמכויות, אנחנו שופטים שמתייחסים 90 דקות למה שקורה במגרש ומה שקורה ביציע זה לא מתפקידנו. בגלל רגישות המשחק שלחנו את בכיר שופטינו, אבל אם יש מהומות ביציע מה אתם רוצים, שהוא יעלה ליציע ויפריד בין האוהדים?".

בושה להתאחדות.. אם זה היה קורה באיצטדיון אחר ישר היו מעמידים את הקבוצה לדין

http://www.hagaybibi.co.il/ יהי זיכרו ברוך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 13 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

סכנין לא תועמד לדין. יפת: "מה אכפת לי שהרביצו ביציע?&qu

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית