נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"אנחנו נהיה בפיינל פור" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"אנחנו נהיה בפיינל פור"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "אנחנו נהיה בפיינל פור"
הודעהפורסם: 07 אפריל 2006, 08:38 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

במכבי ת"א חיפשו הסברים ליכולת החלשה בהפסד לאולימפיאקוס, 76:70. פיני גרשון יודע שהשחקנים שלו שיחקו מתחת לרמתם, אבל למרות זאת היו לו עוד כל מיני הסברים לתוצאה בסיום. ביום חמישי בשבוע הבא בהיכל נוקיה, מגיעה מכבי למשחק העונה שלה על כל הקופה - ניצחון אחד והם בפיינל פור בפראג.

"יש הרבה תירוצים להסביר בהם את ההפסד שלנו", אמר גרשון, "אבל לא אפרט את כולם. שיחקנו ב-30 אחוז פחות מהיכולת שלנו. אני חושב שהירוליג צריכה לדאוג לסלים אחידים. הם יותר נמוכים פה. לא יכול להיות שכל קבוצה שבאה לפה, טובה או רעה, לא תקלע יותר מ-75 נקודות. אולימפיאקוס שיחקה יותר טוב וניצחה בסופו של דבר. אין הרבה מה לעשות בין משחק מספר אחד ומשחק מספר 2, אבל בשבוע נוכל לשנות כמה דברים, ואנחנו נהיה בפיינל פור. יש לי כבוד לאולימפיאקוס, אבל אנחנו קבוצה קצת יותר טובה. אם הם ינצחו אותנו בתל אביב, אז הם בטוח ראויים לסוע לפראג".

סולומון, שקלע 23 נקודות, אמר בסיום: "זה היה משחק קשה. הם באו מאוד אגרסיווים, בעיקר בהגנה, ואנחנו עשינו יותר מדי טעויות שפגעו בנו במחצית הראשונה. בשניה כבר שיחקנו יותר טוב אבל הם כבר היו בזון. המשחק הבא אצלנו יהיה שונה - אנחנו חייבים לשחק יותר פיזי ולקחת את המשחק".

"מה שהיה הלילה זה לא כדורסל", אמר מייסאו באסטון בסיום, "השופטים לא איפשרו לנו להיות במשחק, ואני מרגיש שהם פגעו בי יותר מכולם. אני מנסה לשמור בלי לדחוף ידיים, לא להיגרר לפרובוקציות, אבל שורקים עבירות ולא מאפשרים לי לשחק".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"אנחנו נהיה בפיינל פור"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית