נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

לאוהדי בית"ר ===>> בקשר לעומרי אפק.. F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 11 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

לאוהדי בית"ר ===>> בקשר לעומרי אפק..

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לאוהדי בית"ר ===>> בקשר לעומרי אפק..
הודעהפורסם: 28 מרץ 2006, 07:18 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 4 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

תקשיבו כולם, אני מבקר מידיי פעם באימונים של הקבוצה תקראו את מה שאני חושב, ותגיבו לפי דעתכם מה אתם חושבים..

כשלואיס פרננדס הגיע לארץ עשו עליו כתבה באחד הערוצים, בכתבה הראו קטעים שלו משחק וראו שמה שפרננדס היה שחקן אגרסיבי וקשוח שלא מוותר. אני ישר ידעתי שהוא יעביר את דרך המשחק שלו לשחקנים שהוא מאמן, והנה כולם רואים איך בית"ר עכשיו קבוצה אגרסיבית וקשוחה, הרבה עברות במשחק אבל בכל זאת משחק קשוח!!!

ואתם שואלים איך זה קשור לאפק? תנסו להיזכר במשחקים שלו - הוא חכם מאוד ויש לו ראיית משחק גדולה, אבל בכל מה שקשור לפיזיות הוא מוותר מראש, בכל פעם שהוא מנסה להעביר שחקן והם נקלעים לפיזיות ואגרסיביות (גם באימונים וגם במשחקים) אפק מוותר מיד, או שהוא מביים איזו נפילה כאילו שעשו עליו עבירה!!! ולכן פרננדס לא רוצה אותו.

והוכחה לכך שאני צודק: אולי אתם זוכרים שכשפרננדס הגיע לבית"ר מזואה אנסומבו התותח היה המועמד הראשון לעוף מהקבוצה, טון קאנן רצה לקחת אותו למכבי תל אביב ופרננדס לא רצה להשאיר אותו בבית"ר.. ואילו בימים אלו אנחנו שומעים שאנסומבו חתם לשלוש שנים בקבוצה, ומה הביא לשינוי הזה?? אלא שמאז שפרננדס הגיע אנסומבו הוא השחקן הקשוח במגרש (9 צהובים) וכולם רואים איך הוא מכסח במשחק..

קיצר אני מבין את פרננדס, ולמרות שאפק שחקן תותח וגאון של כדורגל הוא צריך לעבוד הרבה על אגרסיביות כי אם לא הוא ימצא את עצמו מהר מאוד מחוץ לבית"ר..

™«::•מא!ר משה•::»™

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 11 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

לאוהדי בית"ר ===>> בקשר לעומרי אפק..

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית