נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

רכיב: "תאמינו לי שיהיו הפתעות במכבי " F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

רכיב: "תאמינו לי שיהיו הפתעות במכבי "

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רכיב: "תאמינו לי שיהיו הפתעות במכבי "
הודעהפורסם: 05 מרץ 2006, 16:25 
נושם מכור
נושם מכור

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

רכיב: תאמינו לי שיהיו הפתעות במכבי

איש העסקים שאמור להיכנס כבעלים לא אהב את ההשפלה בהדחה מול עכו ואומר: "המטרה היא לשנות את פני מכבי לחלוטין".
קאנן: צריך לנצח בפתח תקווה

מאמן מכבי תל-אביב, טון קאנן, מבין שימיו במכבי תל-אביב קצובים, ושקרוב לוודאי שבעונה הבאה הוא לא יגיע לקריית שלום.

בכיר במכבי תל-אביב אמר ל-ONE: "אנחנו לא יכולים לבוא בהאשמה מלאה לקאנן. אבל מצד שני, הקבוצה נראית מפורקת תחת הדרכתו, זה לא מה שציפינו. הוא יסיים את העונה במכבי, אנחנו מקווים כך לפחות, אבל הסיכויים שימשיך בעונה הבאה קלושים.

"אם חשבנו שטון קאנן יהיה איתנו גם בעונה הבאה, אחרי ההשפלה מול עכו הסיכויים שלו אפסיים".

זכי רכיב, המיועד לרכוש חלק מהבעלות של מכבי תל-אביב, צפה באכזבה בהדחה מהגביע, ואמר ל-ONE: "זה לא מכובד שאני אדבר על מכבי לפני החתימה הרשמית, אבל לכולם ברור שזה מאוד רציני, שאני וגם משה מאנה נהיה חלק מהבעלים יחד עם לוני הרציקוביץ', והמטרה היא לשנות את פני מכבי לגמרי, ולעולם לא להיראות כמו שנראנו במשחק מול עכו".

בתשובה לשאלה מי יישאר ומי יעזוב, ענה רכיב: "התשובות לכל השאלות יינתנו בקיץ, ותאמינו לי שיהיו הפתעות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

רכיב: "תאמינו לי שיהיו הפתעות במכבי "

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית