נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

||||| המלצות חמות ליום רביעי ||||| F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 8 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

||||| המלצות חמות ליום רביעי |||||

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ||||| המלצות חמות ליום רביעי |||||
הודעהפורסם: 21 פברואר 2006, 19:00 
נושם כבוד
נושם כבוד

לייקים: 20 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

גביע המדינה:

מכבי נתניה - מכבי פתח תקוה - 2 (יחס 2.65)
מכבי נתניה - מכבי פתח תקוה (+1) - 2 (יחס 1.45)
סה'כ שערים / מכבי נתניה - מכבי פתח תקוה - X (יחס 1.80)

משחק מרתק בגביע המדינה מפגיש שתי קבוצות מליגת העל. מכבי נתניה עשתה בשבת צרות למכבי חיפה
כשהוליכה מולה 1:0 לכל אורך המשחק, אך לבסוף נכנעה 2:1. מכבי פתח תקווה הלמה במכבי ת'א
שלוש פעמים, כשניצחה אותה בתוצאה 3:1. נתניה ניצחה רק פעם אחת בששת משחקיה האחרונים
כשהיא מפסידה בשני משחקים ומסיימת שלוש פעמים בתיקו. פתח תקווה מנגד מגיעה למשחק כשהיא
אחרי 11 משחקים ללא תוצאת תיקו.. במהלך 11 משחקים אלו ניצחה הקבוצה ארבע פעמים, והפסידה
בשבעה משחקים. מאזנה של נתניה בבית עומד על 4-3-4 בעוד שמאזנה של פתח תקווה בחוץ עומד על
1-2-8 ביחס שערים רע של 6-17. שתי הקבוצות נפגשו העונה פעמיים כבר במגרת הליגה. במשחק
הראשון ניצחה פתח תקווה בביתה בתוצאה 2:1, ובמשחק השני ניצחה שוב בחוץ בתוצאה 1:0. זהו
משחק מאוד קשה לצפיה.. פתח תקווה מגיעה אחרי ניצחון מרשים על מכבי ת'א.. בסך הכל יש לה הרכב
מאוד טוב שלא ממש הלך לו העונה. נתניה פייבוריטית אולי רק בגלל היכולת של פתח תקווה בחודשים
האחרונים, אך אני ילך כאן על הפתעה קטנה, ויהמר על ניצחון חוץ של מכבי פתח תקווה, שלדעתי תעשה
את זה במשחק בו יובקעו בין שניים לשלושה שערים.

הפועל אשקלון - בני יהודה ת"א - 2 (יחס 1.30)

גם בעונה שעברה נפגשו שתי הקבוצות הללו במסגרת הגביע. אז ניצחה ברבע הגמר ואחכ' הודחה
להרצליה.. אשקלון היתה אז בליגה הארצית... כוכבה היה קרלוס צ'קאנה שמשחק היום בבאר שבע.
אשקלון לא נראית טוב העונה. היא מדורגת בחלק התחתון של הטבלה, והיא בסכנת ירידה ממשית לליגה
ממנה הגיעה. בני יהודה מגיעה למשחק אחרי תיקו 2:2 מול בית'ר ירושלים בטדי, במשחק לא חזק
מאוד שלה, אך מאוד מדוייק. למרות שמדובר במשחק חוץ של בני יהודה, ולמרות שאשקלון הפתיעה
אותה בעונה שעברה. עכשיו, אני מאמין אחרת. לדעתי בני יהודה תסגור חשבון עם האשקלונים.

פרמייר ליג:

ניוקאסל - צ'רלטון - 1 (יחס 1.65)
ניוקאסל - צ'רלטון (+1) - X (יחס 2.95)
סה'כ שערים / ניוקאסל - צ'רלטון - X (יחס 1.80)

ניוקאסל מדורגת במקום ה-14 בטבלה. היא מגיעה למשחק אחרי שני ניצחונות רצופים שהגיעו אחרי
תקופה נוראים בה הפסידה הקבוצה בחמישה משחקים מתוך שישה שקדמו לשני הניצחונות הללו. מאזנה
של ניוקאסל בבית עומד על 5-4-2. היום פוגשת ניוקאסל את צ'רלטון שמדורגת במקום ה-12 בטבלה.
צ'רלטון מגיעה למשחק אחרי שני הפסדים בשלושת משחקיה האחרונים (בחוץ). מאזן החוץ שלה העונה
עומד על 5-1-6. למי שלא זוכר, צ'רלטון פתחה את העונה בצורה מרשימה ביותר.. היא ניצחה בחמשת
משחקי החוץ הראשונים שהיו לה ודורגה בצמרת הטבלה.. אך בשבעת משחקי החוץ האחרונים שלה, היא
מפסידה בשישה משחקים ומסיימת פעם אחת בתיקו. ניוקאסל לדעתי תנצח במשחק הזה, אך היא לא
מספיק טובה בכדי לנצח כאן בצורה חלקה. אני יהמר על ניצחון ביתי של ניוקאסל בהפרש של שער אחד.
למרות ההמלצה להמר על ניצחון בגול.. מומלץ לחזק גם בניצחון בהפרש של יותר מגול ו-2 בשערים.

צ'לסי - ברצלונה - 1 (יחס 2.00)
צ'לסי - ברצלונה (1+) - X (יחס 3.40)
סה"כ שערים צ'לסי/ ברצלונה - X (יחס 1.90)

מוליכת וכנראה אלופת הליגה האנגלית, צ'לסי, מגיעה למשחק דווקא אחרי ביזיון במשחקה האחרון.
הקבוצה שיחקה מול מידלסברו החלשה, והובסה לה 3:0 בחוץ ! את הפסדה הקודם והשני בסך הכל
העונה ספגה צ'לסי בתחילת חודש נובמבר 05. מאזנה של צ'לסי בבית העונה עומד על 12 ניצחונות
ותוצאת תיקו אחד ביחס שערים מרהיב שעומד על 31-7. מוליכת הליגה הספרדית ברצלונה מגיעה
למשחק היום אחרי התפרקות על בטיס 5:1 וזאת אחרי שני הפסדים רצופים לולנסיה ולאתלטיקו מדריד
משחקים שבהם לא שיחק אטו... אז תגידו מה שתגידו, לבחור הזה יש אולי השפעה גדולה על דרך
המשחק של בארסה. מאזנה של בארסה בחוץ עומד על 7-2-2 ביחס שערים 24-10. בעונה שעברה
נפגשו שתי הקבוצות האלו במעמדי הנוקאוט.. אז היתה זו צ'לסי שהדיחה את ברצלונה בשני משחקים
מרהיבים שנכבשו בהם לא מעט שערים... אם זה יקרה העונה, אז צפויה חווית כדורגל ענקית לחובבי
הכדורגל. ההימור שלי הוא שצ'לסי תנצח במשחק הזה.. אני יהמר על התוצאה 2:1, אך מומלץ לחזק
גם ב-2 בשערים. שתי הקבוצות אוהבות לכבוש לא מעט שערים.

ורדר ברמן - יובנטוס - 2 (יחס 2.15)
ורדר ברמן (+1) - יובנטוס - 2 (יחס 3.85)
סה"כ שערים ורדר ברמן/ יובנטוס - X (יחס 1.90)

ורדר הגרמנית מגיעה לשלב הזה אחרי שלא הרשימה כל כך בשלב הבתים. היא הפסידה כמה משחקים
ורק ניצחון על אודינזה במחזור האחרון העניק לה את השלב הזה. ברמן מדורגת במקום השלישי בליגה
הגרמנית והיא מגיעה למשחק אחרי שלושה ניצחונות, הפסד ותיקו בחמשת משחקיה האחרונים. לפני
שבועיים הפסידה הקבוצה בבית לקייזרסלאוטן בבית 2:0, הפסד סנסציוני (יחס כמעט 7.50 בווינר)
היום פוגשת ברמן את מוליכת הליגה האיטלקית יובנטוס. יובה מגיעה למשחק אחרי משחק מאכזב מאוד
מול מסינה בחוץ כשנסתיים בתוצאה 2:2. יובה ניצחה בארבעה משחקים מתוך ששת משחקיה האחרונים
כשאת הפסדה היחיד העונה היא ספגה למילאן בסוף חודש אוקטובר. מאזנה של יובה בחוץ העונה עומד
על 9-3-1 ביחס שערים טוב של 28-13. יובנטוס קבוצה טובה יותר מברמן, ולמרות שברמן קבוצת
בית טובה (8-2-1 ביחס שערים 34-15) אני יהמר על ניצחון חוץ של יובה.. אני גם יהמר על תוצאה
זהה לזו שברמן ספגה לפני שבועיים.. הימור קשה, אך משתלם.

אייאקס - אינטר - X (יחס 2.80)
אייאקס (+1) - אינטר - 1 (יחס 1.50)
סה"כ שערים אייאקס/ אינטר - X (יחס 1.90)

אייאקס ההולנדית מגיעה למשחק כשהיא מדורגת במקום הרביעי בליגה שלה. הקבוצה מגיעה למשחק
אחרי שלושה ניצחונות רצופים, כאשר במחזור האחרון היא דורסת את רוזנדאל בביתה בתוצאה 6:0.
מאזן הבית של אייאקס העונה עומד על 6-4-2. אייאקס פוגשת היום בשלב הזה את אינטר, הקבוצה
האהובה עלי.. אינטר כרגע שלישית באיטליה.. היא מגיעה למשחק אחרי תיקו מאופס מול ליבורנו בחוץ
כשקודם לכן היא הפסידה ליובנטוס בבית 2:1, ולפיורנטינה לפני שבועיים וחצי בחוץ 2:1. אינטר מגיעה
לא בתקופה טובה, והיום היא תתקשה מאוד. מאזן החוץ שלה העונה 6-4-3. אינטר קבוצה טובה יותר
לדעתי מאייאקס, אך בחוץ היא תתקשה מאוד.. אני יהמר כאן על תוצאת תיקו, לדעתי 1:1 שתספיק לאינטר בגומלין.

גלזגו ריינג'רס - ויאריאל - X (יחס 2.75)
גלזגו ריינג'רס (1+) - ויאריאל - 1 (יחס 1.45)
סה"כ שערים גלזגו ריינג'רס/ ויאריאל - 1 (יחס 2.80)

גלזגו הסקוטית מדורגת במקום השלישי בליגה, כשהיא חסרת סיכוי לאליפות העונה. היא ויתרה כבר מזמן
על האפשרות הזאת. העונה הזאת היא אחת הגרועות שלה ב-10 שנים האחרונות. ריינג'רס מגיעה
למשחק היום אחרי שלושה ניצחונות ושני הפסדים בחמשת משחקיה האחרונים. מאזנה הביתי העונה עומד
על 9-3-2. היום פוגשת ריינג'רס את ויאריאל הספרדית, שהעפילה לשלב הזה מבית נטול שערים...
ויאריאל מדורגת במקום השביעי בליגה הספרדית. למשחק היום היא מגיעה אחרי שני ניצחונות בית, שני
הפסדי חוץ ועוד תוצאת יקו בחמשת משחקיה האחרונים. מאזנה של ויאריאל בחוץ עומד על 4-4-4..
לדעתי המשחק הזה יהיה שווה כוחות... ולמרות העונה חלשה של ריינג'רס.. ליגת האלופות היא כל מה
שנשאר לה, ולדעתי היא תתן את כולה. אני מאמין שההימור ב-(+1) הוא דיי חזק.. קשה לי לראות
את ריינג'רס מפסידה בביתה לויאריאל.. אני יהמר כאן על תוצאת תיקו, ועם אפשרות קלילה לניצחון ביתי.

**BetGames**

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 8 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

||||| המלצות חמות ליום רביעי |||||

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית