נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"אחרים מדברים ואני עושה" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"אחרים מדברים ואני עושה"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "אחרים מדברים ואני עושה"
הודעהפורסם: 08 פברואר 2006, 14:24 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

לקראת המשחק ביום ראשון בין בית"ר ירושלים, על הרכש הכבד שהביאה, לבין מ.ס. אשדוד, נרשמה, כמו שאומרים, תכונה באוויר. בית"ר הציגה לראשונה את דויד אגאנסו, פאבריס פרננדז וגל אלברמן ו-9,000 אוהדיה הוציאו את גרונותיהם במעמד עליית השחקנים לדשא. בסוף הם קיבלו את שי הולצמן על הראש.

החלוץ הוותיק סחט פנדל (מפוקפק אמנם), הבקיע מהנקודה ויצא מטדי עם שלוש הנקודות. ממש כפי שעשה שבוע קודם לכן נגד מכבי פתח תקוה, אז צמד שכבש העניק לקבוצתו נקודות יקרות מול יריבתה לתחתית.

עם שש נקודות בשני משחקים, הולצמן, כבר בן 32, הפך ליקיר העיר אשדוד. "זו הרגשה מדהימה, שינוי מומנטום מוחלט מכל מה שהיה לנו העונה. קשה לתאר את ההרגשה של ניצחון על קבוצה שכל השבוע דיברו עליה ועל סוללת הכוכבים שלה. אבל זה עשה לי טוב שכולם התעלמו מאיתנו. אני כבר רגיל שאחרים מדברים ואני עושה את העבודה".

וכדי להבין את טיב העבודה שעושה הולצמן, יש לציין ש-73 השערים שכבש בארבע העונות האחרונות שלו במ.ס. אשדוד, הם כמות יותר גדולה מכל חלוץ אחר בליגת העל בתקופה הזו.

במהלכה הוא סיים פעמיים כמלך שערים במשותף (03/04, ו-02/03) ובעונה שעברה, אותה סיים רק במקום השלישי בטבלת המבקיעים, היה הכובש המצטיין מבחינת קצב ההבקעה (14 שערים ב-22 משחקים בלבד, קצב של 0.64 שערים למשחק).

נתונים שמעלים את השאלה הנוגה: האם שי הולצמן לא היה ראוי למלא את משבצת חלוץ הנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"אחרים מדברים ואני עושה"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית