נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

רוב גדול להזזת המשחקים משבת לימי חול F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 14 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

רוב גדול להזזת המשחקים משבת לימי חול

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רוב גדול להזזת המשחקים משבת לימי חול
הודעהפורסם: 01 פברואר 2006, 14:20 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

התארגנות חשאית נרקמת בשבועות האחרונים בביתו של הרב רפאל מאמו מקרית-אתא. היוזמה: העברת משחקי הכדורגל משבת לימי חול, במטרה למנוע חילול שבת.

ל-ONE נודע שהשחקן הווותיק של יעקב שחר, אלון חרזי, הוא אחד המעורבים ביוזמה ואף חתם על מסמך שמוביל לניסיון לגבש כמה שיותר קבוצות ואנשי כדורגל לשמור על קדושת השבת ולשחק כדורגל בימי חול.

חרזי אישר את הידיעה על ההתארגנות שתופסת תאוצה והוסיף: "אני אישית החתמתי את כל שחקני מכבי חיפה. כל הישראלים חתמו - הזרים לא, כי זה לא מעניין אותם. אני אישית קישרתי את יד ימינו של הרב מאמו לכל קבוצות ליגת-העל כדי שיוכל לעשות את מה שהוא פועל למענו. העוזר של מאמו נוסע אישית לכל קבוצה. הוא מנהל איתם מו"מ בניסיון להחתים את כל שחקני ליגת-העל. למיטב ידיעתי יש רוב גדול שתומך בהעברת המשחקים משבת לימי חול".

בתשובה לשאלה אם זה באמת יעבוד, אמר חרזי: "במצב הנוכחי, רוב המשחקים משוחקים לא בשבת. זה אומר - שישי, מוצ"ש וראשון. אז בשביל שלושה משחקים של שבת אפשר להגיע להסדר. אפשר להרכיב נוסחה שתהיה מקובלת על כולם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 14 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

רוב גדול להזזת המשחקים משבת לימי חול

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית