נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"יאמר רוצה את ברקוביץ' לשנה הבאה..!" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 10 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"יאמר רוצה את ברקוביץ' לשנה הבאה..!"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "יאמר רוצה את ברקוביץ' לשנה הבאה..!"
הודעהפורסם: 23 ינואר 2006, 10:15 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 3 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

הבעלים המיועד של נתניה רוצה לבנות קבוצה חזקה סביב איל. "הוא יהיה כמו הוריקן לעיר". אם לא כשחקן, אז כחבר הנהלה

הבעלים המיועד של מכבי נתניה, דניאל יאמר, נפגש עם שחקנה של מכבי ת"א איל ברקוביץ' והציע לו להצטרף למועדון בעונה הבאה. ברקוביץ' לא שלל את ההצעה ושיחות נוספות בעניין יתקיימו בקרוב.

לפני כשבועיים וחצי נערכה פגישה ראשונה במלון דן אכדיה בהרצליה בה נכחו יאמר, נציגיו והשחקן. בשיחה בדקו יאמר ואנשיו עם ברקוביץ' אם הוא מעוניין להצטרף לקבוצה בעונה הבאה. יאמר הבהיר לשחקן, כי בכוונתו לבנות קבוצה חזקה ואטרקטיבית בה ישחקו מספר שחקנים ישראלים המשתייכים לסגל הנבחרת והוא רוצה מגה סטאר כמו ברקוביץ' שיהפוך את נתניה לאטרקטיבית ויביא להחזרת אלפי אוהדי הקבוצה ליציעים. בנוסף הבהיר יאמר לברקוביץ', כי ישמח לשלבו בהנהלת המועדון לאחר פרישתו ממשחק.

מאחר שברקוביץ' הצהיר בעונה האחרונה, כי קיימת אפשרות סבירה שיפרוש מכדורגל בסיום העונה, העלה יאמר את האפשרות לפיה כבר בעונה הבאה הוא יהיה חלק מהנהלת המועדון וייקח חלק פעיל בתהליך קבלת ההחלטות ובניית המועדון המחודש, אולי אפילו בתפקיד מנכ"ל המועדון. ברקוביץ' לא שלל את האפשרות, ביקש לשמוע פרטים נוספים ואמר שהרעיון מעניין. השניים קבעו להיפגש כבר בשבוע הבא, עם חזרתו של יאמר מחו"ל בשבת.

יאמר אישר אתמול את הדברים: "בשבילי זה יהיה חלום שיתגשם אם שחקן כמו איל ברקוביץ' ישחק אצלנו בעונה הבאה. בשביל העיר נתניה ברקוביץ' יהיה כמו הוריקן. הבאתו לקבוצה תהיה רווח גדול לעיר, בגלל שהרבה אוהדים יחזרו למגרש. אנשים והתקשורת יסתכלו עלינו בכל העולם. השם של איל גדול בכל העולם ויחד נהיה חזקים. בימים הקרובים תהיה פגישה נוספת ואני מקווה שנגיע לסיכום. אם איל יחליט שהוא לא רוצה להמשיך לשחק אני רוצה אותו בהנהלה, כדי שניצור אווירה חדשה במכבי נתניה. אני רוצה את איל". את תגובת ברקוביץ' לא ניתן היה להשיג.

יאמר גם לא מתכוון לוותר על אלן מסודי בו מעוניינת מכבי חיפה לקראת העונה הבאה. אתמול נערכה פגישה בין הבעלים של מכבי חיפה, יעקב שחר, לבין הבעלים של מכבי נתניה, אשר אלון, בה הניח שחר הצעה בגובה 300 אלף דולר עבור מסודי

יש לציין, כי בחוזה המכירה שנחתם בין יאמר לבעלים של נתניה קיים סעיף המאפשר לבעלים הנוכחיים למכור שלושה שחקנים מהסגל - אחד מהם הוא מסודי - אולם ליאמר יש את האפשרות הראשונה להשוות כל הצעה. אתמול יצר אלון קשר עם יאמר וסיפר לו על ההצעה של חיפה, ויאמר הודיע בתגובה כי הוא משווה את ההצעה.

יאמר אמר אתמול: "הצעתי את אותו סכום שקיבלה נתניה מחיפה על מנת לפתור את הבעיות ולשמח את האוהדים שמאוד אוהבים את השחקן. אם מסודי רוצה להישאר בנתניה אני מתכוון לעמוד באותם תנאים. בכל מקרה, אם מסודי יחליט שהוא לא רוצה להישאר איתנו, אני מקווה שיוכיח שיש לו אופי ויבקיע עבור נתניה כמה שיותר שערים עד סוף העונה".

יש חברים באש ובמים ויש חברים רואים אש קופצים למים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 10 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"יאמר רוצה את ברקוביץ' לשנה הבאה..!"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית