נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

טורק לאוהדי בית"ר : "חמורים תמיד ישארו חמורים" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 3 [ 37 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

טורק לאוהדי בית"ר : "חמורים תמיד ישארו חמורים"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: טורק לאוהדי בית"ר : "חמורים תמיד ישארו חמורים"
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2005, 12:38 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 3 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

רפעת טורק תוקף את אוהדי בית"ר, שהתנגדו להבאתו של סואן לטדי: "אנשים דבילים שלא רוצים להשתנות. למה אף אחד לא יוצא נגדם?"

רפעת ג'ימי טורק, שחקן העבר הערבי של הפועל תל אביב, דורש להעמיד לדין את אוהדי בית"ר שהתבטאו בימים האחרונים בכלי התקשורת נגד הבאת שחקן ערבי לבית"ר ירושלים. "אני חושב שמישהו צריך לתת את הדעת על האמירות שהושמעו כאן בכלי התקשורת בימים האחרונים", אומר טורק. "אם אני אבוא לטלוויזיה ואצעק שאני לא רוצה יהודים באיזה קבוצה מישהו ימשיך לתת לי להסתובב חופשי? מיד תבוא אלי משטרה ויעלו אותי על המטוס הראשון מכאן, ישר ימצאו איזה סעיף בחוק".

טורק, המשמש היום כחבר מועצה בעיריית תל אביב, תוהה מדוע לא נשמעו קולות גינוי לקריאות מצד אף גורם רשמי: "איפה בית המשפט? איפה שלטון החוק? אם היו נשמעים קולות נגד יהודים מיד היינו שומעים אותם. באים כמה בבונים ומשמיעים אמירות גזעניות ואף אחד לא יוצא נגד זה, אני לא מבין למה ההתאחדות לכדורגל לא עושה שום דבר ולמה אף אחד מההתאחדות לא פונה לכנסת? שלא יבלבלו את המוח ויגידו שאנחנו מדינה דמוקרטית, אין פה שום דמוקרטיה אם זה המצב".

טורק לא מסתיר את דעתו על אותם אוהדים שהשמיעו את הקריאות הגזעניות: "אלה אנשים דבילים שלא רוצים להשתנות, חמורים תמיד ישארו חמורים ותמיד גם יהיו חמורים, לא צריך בכלל לתת להם את הבמה". עם זאת, טורק אומר כי לדעתו מדובר היום רק בכמות אוהדים קטנה שעדיין אוחזת בדעות החשוכות: "פעם 98 אחוז מהאוהדים של בית"ר היו מדברים כמו הפרחחים האלה, אבל האנשים השתנו. אני חושב שלרוב האוהדים של בית"ר אין היום בעיה עם שחקן ערבי. אני רואה היום שינוי גדול מאוד ביחס, הבעיה היא שיש עדיין את הקומץ שמאיים ואף אחד לא עושה לו כלום".

מתוך וואלה.

יש חברים באש ובמים ויש חברים רואים אש קופצים למים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 3 [ 37 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

טורק לאוהדי בית"ר : "חמורים תמיד ישארו חמורים"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית