נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

ליגת העל: אלן מסודי חוזר לסכנין F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

ליגת העל: אלן מסודי חוזר לסכנין

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ליגת העל: אלן מסודי חוזר לסכנין
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2005, 08:16 
נושם באימונים
נושם באימונים
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

חלוץ מכבי נתניה יפגוש את קבוצתו בעונה שעברה. מאזן גנאים: "נכין לו זר פרחים". לופא על המפגש: " כשאשתי צועקת עלי אני יותר נלחץ". עבדול ראזאק מקווה להיות כשיר: "יש לי הרגשה שננצח"
שרון קשב 18/11/05 18:18

מסודי. חוזר לסכנין
אחרי ההפסד 1:0 למכבי תל אביב, רוצה מכבי נתניה לחזור למסלול הניצחונות מול בני סכנין (שבת, 17:00). חניכיו של ראובן עטר לא הצליחו להשיג נקודות בשני המחזורים האחרונים, מה שעצר את רצף התוצאות הטובות של המועדון.

איברהים עבדול ראזק, שסבל מפציעה חמורה בכף רגלו אחרי המשחק בבלומפילד אמר כי הוא מקווה לשחק מול סכנין. "הרגל מחלימה, אבל אקבל זריקות כדי לא לסבול מכאבים. בקבוצה רוצים שאני ישחק אז אני מקווה שהכול יהיה בסדר עם הרגל".

לגבי המפגש מול סכנין הוסיף ראזק: "אני לא לחוץ. יהיה משחק קשה, יש להם קהל גדול, ואת יתרון הביתיות, אבל אנחנו לא רוצים להפסיד פעם שלישית ברציפות. אנחנו לא בבית ולכן לא יהיה קל אבל יש לי הרגשה שננצח".

לופא. אישתו מלחיצה אותו יותר

בנתניה ממשיכים לבחון שחקנים זרים ובשבוע הבא צפוי עטר להחליט מה לעשות עם אודינקה לונדרוס הניגרי שנבחן בקבוצה.

בעוד העולה החדשה תגיעה למפגש אחרי שני הפסדים, סכנין תתייצב באצטדיון "דוחא" לאחר שסופסוף נכנסה לליגת העל. קבוצתו של לופא קדוש לא הפסידה בשלושת המחזורים האחרונים ולפני שבועיים אף השיגה את ניצחונה הראשונה כשגברה בבית 0:1 על מכבי תל אביב.

לופא קדוש, שרגיל לכל סוג של קרב בליגת העל, לא חושש מנתניה: "יש מאמנים שמקרינים יותר לחץ לפני משחק ויש כאלו שפחות. אני עברתי כבר הכול בכדורגל ולא נוטה להילחץ. כשאשתי צועקת עלי אני יותר נלחץ".

מאזן. גם לימה חזר

הפרט הפיקנטי במיוחד במפגש יהיה ההתמודדות של סכנין מול אלן מסודי, חלוץ הקבוצה בעונה שעברה. יושב ראש המועדון, מאזן גנאים: "מסודי זה כמו כל השחקנים. אני לא אומר מול מסודי אני אומר מול מכבי נתניה, שזו קבוצה טובה עם 10 נקודות. לנו יש 5, אם היה לי 10 נקודות הייתי מאוד רגוע ולכן נעשה את הכל על מנת להשאיר את הנקודות בסכנין".

מאזן טען כי גם כשיש מחלוקות, חשוב לסיים דברים בצורה טובה, כי אי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד. "אנחנו נכבד את מסודי ואת מכבי נתניה כמו שאנחנו מכבדים כל קבוצה שמגיעה אלינו. הכל נזיל בכדורגל, ובגלל זה צריך לשמור על יחסים טובים בין אם זה עם שחקנים ובין אם זה עם קבוצות. אנחנו מכינים למסודי זר פרחים", הוסיף היושב ראש.

החלוץ הברזילאי, גבריאל לימה, יחזור לסגל של סכנין, לאחר שעבר ביום חמישי בבקרה. גנאים השווה את לימה למסודי והוסיף: "גם לימה היה בלתי אפשרי שיחזור לסכנין והנה הוא חזר. מסודי היה בלתי אפשרי שיעזוב את סכנין והנה הוא עזב. חשוב להישאר ביחסים תקינים".

קרדיט ל-ספורט 5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

ליגת העל: אלן מסודי חוזר לסכנין

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית