נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

איצ'ה מנחם: קשטן יאמן את נבחרת ישראל F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

איצ'ה מנחם: קשטן יאמן את נבחרת ישראל

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: איצ'ה מנחם: קשטן יאמן את נבחרת ישראל
הודעהפורסם: 09 נובמבר 2005, 20:15 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

פרסום ראשון: היו"ר נפגש לפגישה לא רשמית ב"206" עם מאמן הפועל ת"א ולוזון שאמר: הוא הכי ראוי. קשטן ל-ONE: לא ממהר לצאת בהצהרות. ביומיים הקרובים: ההכרזה ופגישת עבודה רשמית.

יו"ר ההתאחדות, איצ'ה מנחם, אמר הערב (רביעי) לראשונה ל-ONE שהוא השיג תמיכה מלאה למינוי דרור קשטן לתפקיד מאמן נבחרת ישראל הבא. בתוך יומיים תהיה פגישה רשמית בין איצ'ה לקשטן - פגישה ראשונית כבר התקיימה.

בפגישה שהתקיימה כאמור הערב במסעדת "206" - בשולחן צדדי שהופרד משאר השולחנות, בין המאמן המיועד - קשטן - עליו יוכרז רשמית עוד יומיים, יו"ר ההתאחדות איצ'ה, והיו"ר המיועד והמ"מ הנוכחי, אבי לוזון, הוחלט שקשטן יאמן את נבחרת ישראל - כפי שפורסם לראשונה ב-ONE.

איצ'ה אישר את הידיעה ל-ONE וציין: "הערב נפגשתי עם אבי לוזון כדי לשמוע על תמיכתו המלאה בקשטן. לשמחתי לוזון מצטרף לדעתי. כך השגתי תמיכה רחבה להעביר את שמו של דרור קשטן באופן רשמי למינוי מאמן נבחרת ישראל".

"כרגע, לאחר שלוזון מצטרף, כולנו תמימי דעים שקשטן הוא המאמן שצריך לקחת את נבחרת ישראל לידיו. אני מתכוון להעביר את המינוי כמה שיותר מהר בישיבה הקרובה של ההתאחדות לכדורגל".

"במקביל, ב-48 השעות הקרובות, אני אפגוש את דרור קשטן שוב כדי לשמוע ממנו על התוכניות העתידיות".

לוזון, שישב בפגישה, אמר ל-ONE: "אני מאחל לקשטן בהצלחה. הוא המאמן הטוב ביותר והראוי ביותר מכל המועמדים. עכשיו ברור שיש תמיכה מלאה במינויו של דרור קשטן, מעכשיו צריך אישור פורמלי בלבד. איצ'ה מחליט ואיצ'ה קובע".

"כולנו חושבים שקשטן הוא הכי טוב והכי ראוי", סיכם לוזון.

קשטן אמר ל-ONE: "בוודאי שאני שמח אבל אני לא ממהר לצאת בהצהרות. אני מחכה לפגישה בעוד יומיים - פגישת עבודה רשמית שאחריה אני אצא בהצהרות".

כזכור, לאחר התפטרותו של אברהם גרנט מתפקיד מאמן הנבחרת אמר איצ'ה כי הוא רוצה להביא לאישור המזכירות מועמד עם מלוא התמיכה.

לכולם היה ברור שקשטן הוא המועמד המוביל אך יו"ר ההתאחדות העדיף לעבוד מאחורי הקלעים כדי להשיג את התמיכה ולהביא מאמן.

דרור קשטן הוא המאמן הישראלי העטור ביותר בכדורגל המקומי. הוא זכה בגביעים ואליפויות עם בית"ר י-ם, הוא לקח דאבל עם מכבי ת"א ושוב הגיע לבית"ר כדי לזכות בעוד אליפות.

קשטן זולל התארים המשיך משם להפועל ת"א - גם עם האדומים הוא לקח את הדאבל. לאחר מכן הגיע המסע של הפועל ת"א בגביע אופ"א - יחד עם קשטן הגיעה הקבוצה עד רבע-גמר המפעל ונעצרה רק ע"י מילאן.

המשימה הראשונה שתהיה לקשטן, שחוזהו אמור להסתיים בהפועל ת"א בסוף העונה, היא משימת מוקדמות יורו 2008. ההגרלה למשחקים תהיה בחודש ינואר והמאמן יוכל להתחיל ללמוד את היריבות.

החלטה נוספת עבור קשטן תהיה האם להחזיר את פיני בלילי, שתקף חזיתית את גרנט ואת דודו אוואט, שוער סנטאנדר שנטש את מחנה הנבחרת בין המשחק נגד שוייץ לזה שנגד איי פארו.

קשטן כבר נפגש עם אבי נמני, קפטן הנבחרת, באירוע פרטי והשניים נראו נינוחים ומיודדים.

גם להפועל ת"א תהיה משימה משלה - למצוא מאמן לעונה הבאה שכן קשטן כאמור יהיה נתון למשימות הנבחרת בלבד.

משמעות ההחלטה היא גם שמועמדים אחרים יצטרכו להמשיך לחפש עבודה: יצחק שום ראה עצמו מועמד ראוי אך הפסיד במירוץ. בהתאחדות רצו גם להביא מאמן זר - אך לבסוף כאמור החליטו על המנג'ר המקומי.

באדיבות ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

איצ'ה מנחם: קשטן יאמן את נבחרת ישראל

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית