נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"אם אייל מחליט להתנצל, השאר הסטוריה" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 8 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"אם אייל מחליט להתנצל, השאר הסטוריה"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "אם אייל מחליט להתנצל, השאר הסטוריה"
הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2005, 14:20 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

כשקשר מכבי ת"א הלך להתבודד בחמת-גדר, רק בן-אדם אחד היה אתו שם - בלבול ל-ONE: אייל נרגע והפרשה מאחוריו - מאמין שהוא יישאר במכבי עד סוף העונה.

כשאייל ברקוביץ' ברח מכל העולם והלך לדבר עם התנינים בחמת גדר, רק בן-אדם אחד היה אתו לאורך כל הדרך, חברו הטוב מרקו בלבול.

בלבול, שמכיר את ברקוביץ' כבר 20 שנה, מנסה היום (רביעי) לסיים את פרשת הקשר ומכבי ת"א בנימה אופטימית: "אייל נרגע והפרשה מאחוריו".

חברו של ברקוביץ' למכבי חיפה לשעבר המשיך ואמר: "אמנם מאז הפטפטת עם התנינים לא יצא לנו לדבר יותר מדי, אבל כמו שאני מכיר את אייל אם הוא מחליט להתנצל, כל השאר היסטוריה".

ש: הוא באמת שקל לפרוש מכדורגל?
ת: "עברו לו הרבה מחשבות בראש, הוא הרגיש פגוע ומדי פעם הוא זרק מילים שהוא רוצה לפרוש כי נמאס לו. אבל יחד עם זאת הוא כבר אמר שטוב לו במכבי ת"א, האהבה של האוהדים מרגשת אותו והיחסים שלו עם ניר קלינגר טובים מדי מכדי שהוא יעזוב ויפרוש".

ש: ומה בנוגע ליחסים שלו עם אבי נמני וג'ובאני רוסו?
ת: "אני מאמין שהיחסים שלו אתם טובים כי הוא מדבר עליהם רק דברים טובים. אני לא חושב שיש קשר בין הראיון שלו לשלי יחימוביץ' בערוץ 2 ליחסים שלו איתם.

"את יודעת איך זה בראיונות, בהתחלה הוא היה בטוח שהוא לא ידבא עליהם אבל הוא נסחף. מהרגע הראשון שלו במכבי ת"א הוא סיפר לי על יחסים מצוינים בינו לבין נמני ורוסו".

ש: בתור חבר קרוב, אתה לא מייעץ לו לספור עד 10 לפני שהוא פולט?
ת: "אנחנו מדברים על הרבה נושאים, וכל מילה שיוצאת לו מהפה יוצאת מהלב או הבטן. ככה הוא התנהל מהיום שאני מכיר אותו, ככה התנהלה הקריירה שלו ואני אוהב אותו כמו שהוא. אני לא חושב שאני צריך לשנות אותו או להגיד לו מה לעשות".
ש: במשך שנות החברות לא היה פיצוץ פה או שם ביניכם?
ת: "בואי נתחיל מזה שבין חברים יש תמיד עליות וירידות, אבל בינינו זה משהו אחר לגמרי. עכשיו, כשאני חושב על זה, אולי היו לנו כמה ירידות שנמשכו כמה דקות ולא יותר מזה, לאייל יש לב ענק הוא אחלה חבר".

ש: לדעתך הוא ימשיך עד סוף העונה או יפרוש?
ת: "אייל הגיע במטרה לעשות דברים יפים במכבי ת"א, הוא הצהיר שהוא רוצה אליפות ואני מאמין שהוא ימשיך במכבי עד סוף העונה".

באדיבות ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 8 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"אם אייל מחליט להתנצל, השאר הסטוריה"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית