נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

ההכנות הסתיימו - מכבי ת"א מוכנה לאתגר F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

ההכנות הסתיימו - מכבי ת"א מוכנה לאתגר

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ההכנות הסתיימו - מכבי ת"א מוכנה לאתגר
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2005, 14:21 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

הצהובים של פיני גרשון בילו עוד ערב בארוחה יוקרתית בטורונטו - הערב הם יבלו על הפרקט של הראפטורס. המטרה: ניצחון ראשון על קבוצת נ.ב.א בארה"ב.

תמונה
מכבי ת"א בטורונטו. ועכשיו, כדורסל

בין אימון לאימון לקראת משחקה הערב (ראשון) מול טורונטו, ממשיכה מכבי ת"א להתארח בארוחות ערב יוקרתיות במהלך המסע בקנדה וארה"ב.

אחרי שבליל שישי בילו הצהובים בארוחת ערב בביתו של קונסול ישראל בטורונטו, גם הלילה חיכתה להם ארוחת ערב נוספת בביתו של המיליארדר היהודי, ג'רי שוורץ.

שוורץ אירח את הצהובים בבית שחשבתם שרואים רק בסרטים, בית ענק המחולק לסלון בגודל של פרקט כדורסל וחדר אוכל בגודל של מגרש כדורגל. באחת הפניות בבית הובלו השחקנים לבית קולנוע פרטי וצפו שם בסרט. בין חבריו הטובים מעולם הקולנוע של שוורץ נמנים קטרין זיטה ג'ונס ומייקל דאגלס.

שוורץ נאם לפני האורחים הרבים, שכללו גם את שחקני הראפטורס. המארח לא שכח את האירוח של חברו הטוב, דייויד פדרמן, כשהגיע לישראל בזמן המכבייה והתארח בביתו, ובהזדמנות הראשונה גמל באירוח גומלין.

פדרמן הוזמן לנאום והציג את הקפטן החדש, דריק שארפ, שהתבקש לומר כמה מילים ומתוך מבוכה אמר רק משפט אחד בו אמר הכל: "אני שמח להיות הקפטן של הקבוצה הענקית הזאת שנקראת מכבי ת"א".

שחקני מכבי ת"א קיבלו משוורץ אימונית חמה בצבעי הקבוצה כמובן, ומיד לאחר מכן נהרו לחדר האוכל למלא את קיבתם. חדר האורחים התחלק באופן בולט בין שחקני הראפטורס, שלא החליפו מילה עם שחקני מכבי ת"א.

ביום ראשון, 13:00 שעון טורונטו (19:00 שעון ישראל), מכבי ת"א תנסה לנצח גם את הקבוצה המקומית ולשלוח את הישראלים מחוייכים הביתה לפני המשימה הבאה בארה"ב - אורלנדו.

ערוץ 10 ישדר את שני המשחקים בשידור מאוחר - את המשחק מול טורונטוב ביום ראשון ב-23:00 ואת המשחק מול אורלנדו ביום חמישי ב-17:00. ONE יעביר דיווחים חיים משני המשחקים, כולל ראיונות וקטעי וידאו מיד בסיום.

מכבי ת"א, ששיחקה כבר 9 פעמים בעבר מול קבוצות נ.ב.א, ניצחה 4 מהם ונוצחה ב-5. הבעיה היא שמכבי מעולם לא ניצחה אף משחק מחוץ לת"א - הצהובים בטוחים שהגיע הזמן לפעם הראשונה.

מיד לאחר המשחק תיערך מסיבת ענק בפאב "הבה נגילה" בבעלות ישראלי החי בטורונטו.

תמונה
פדרמן והמארח ג'רי שוורץ בטורונטו

כל הכרטיסים למשחק נגד טורונטו נמכרו וצפויים להגיע 20 אלף צופים. במהלך האימון בדקו דייויד פדרמן ושמעון מזרחי את הקונסטרוקציה של האצטדיון ועברו שער שער.

בסיום הסיור ב"אייר קנדה" אמר פדרמן ל-ONE: "זה לא סוד שהשיפוצים בהיכל 'נוקיה' הם כדי שניראה קבוצה עם היכל גדול יותר. בדקנו איך הכל כאן עובד. אני מתרגש שכל הכרטיסים נמכרו כמו שדווחו לך, אני מקווה שאכן כל הכרטיסים נמכרו. זה רק אומר איך אוהבים את מכבי ת"א בכל מקום בעולם".

ג'יימי ארנולד, שעדיין מתרגל לחיים במכבי ת"א, התרשם מהכח של המועדון גם בטורונטו: "זה מרגש לבוא ממקום כל כך רחוק ולראות שמכירים כאן את השם 'מכבי ת"א', אפילו במלון כולם שואלים אם אני משחק בשביל מכבי".

תמונה
המארח מקבל את פניו של סולומון

על המשחק מול קבוצת הנ.ב.א: "כולנו מתרגשים, זאת הזדמנות לשחק מול הטובים ביותר ולהוכיח את עצמך. אנחנו מתאמנים ברצינות, כמו תמיד, נעשה את הכי טוב שאנחנו יכולים כי המטרה היא לנצח".

על החיים בישראל אמר ארנולד: "אני אוהב את ישראל, זה כמו בית שני בשבילי. זה מקום רגוע שאני יכול להירגע בו - אני שמח להיות כאן ומבחינה אישית מקווה לעשות ככל יכולתי ולהצדיק את הבאתי למכבי ת"א".

טל בורשטיין סיפר ל-ONE על ההבדל בהכנה למשחק נגד הראפטורס: "היה לי קצת קשה לחלום על טורונטו בלילה כי היה לי ג'ט-לג. אני מאמין שלפני המשחק אני אתרגש.

"קיימנו אימון קשה כמו לפני כל קבוצה שאנחנו משחקים מולה. אין לי מושג מה זה להתאמן למשחק בנ.ב.א. כן, זה עדיין סוג של חלום לשחק בנ.ב.א".

חברת הנסיעות LMT.co.il הטיסה כחמישים ישראלים למשחק של מכבי ת"א נגד אורלנדו. אנחנו מודים ל-LMT על שעזרו לארגן את הסיקור הנרחב של ONE במסע של מכבי ת"א בקנדה ובארה"ב.

תמונה
פיני גרשון ומשפחת מכבי ת"א בארוחת הערב לפני המשחק

תמונה
טל בורשטיין מרוצה בביתו של שוורץ בטורונטו

תמונה
מייסיאו באסטון מלווה באשתו מגיע לארוחת הערב

באדיבות ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

ההכנות הסתיימו - מכבי ת"א מוכנה לאתגר

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית