נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

דוארטה: מתרגש לחזור, ועוד בנצרת-עילית F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 6 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

דוארטה: מתרגש לחזור, ועוד בנצרת-עילית

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דוארטה: מתרגש לחזור, ועוד בנצרת-עילית
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2005, 14:14 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

חלוץ מכבי ת"א אמור להשתלב במהלך משחק גביע הטוטו מחר: אני מקווה להצליח, אבל אני לא המושיע. נמני לא ישחק, רוסו וברקוביץ' כנראה כן

בשעה טובה ומוצלחת, ז'וזה דוארטה יחזור מחר (שלישי) למגרשים, כשישולב ככל הנראה במשחקה של מכבי ת"א בנצרת-עילית במסגרת גביע הטוטו.

החלוץ הברזילאי, שלא ראה דשא מתחילת העונה, חסר מאוד לניר קלינגר, שחניכיו לא מצליחים למצוא את הרשת.

רצה הגורל ודוארטה יערוך את ההופעה הראשונה שלו בצהוב דווקא מול נצרת-עילית, קבוצתו בעונה שעברה.

דוארטה אמר ל-ONE: "אני מתרגש לחזור, במיוחד למשחק נגד נצרת-עילית, מקום שהיה הבית שלי בשנה שעברה ושיחקתי שם טוב. אני מקווה להצליח, יש מאחוריי חולית קישור טובה.

"אני לא חוזר על תקן מושיע, אף שחקן לא יכול להצליח לבד. הקבוצה שיחקה טוב במשחק האחרון שלה מול נצרת-עילית בליגה, ואני מקווה לשחק טוב גם מחר ולנצח".

מכבי ת"א ערכה הבוקר אימון בהשתתפות מלאה של כל השחקנים, מלבד אבי יחיאל שערך אימון חלקי. מחר, במשחק נגד נצרת-עילית, לא צפוי אבי נמני לשחק וזאת כדי לא להכביד עליו אחרי ששיחק במוצ"ש עם הנבחרת, במטרה שיגיע רענן למשחק החשוב בסופ"ש באשדוד.

גם תמיר כהן, שעדיין לא החלים סופית, לא צפוי לשחק, אולם ככל הנראה ג'ובאני רוסו ואייל ברקוביץ' ישחקו. כזכור, רוסו לא התאמן בסוף-השבוע וברקוביץ' לא התאמן כלל בשבוע שעבר והסתפק בטיפולים.

הכתבה מאתר ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 6 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

דוארטה: מתרגש לחזור, ועוד בנצרת-עילית

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית