נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"רוצה מתנת פרידה - ניצחון על ישראל" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"רוצה מתנת פרידה - ניצחון על ישראל"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "רוצה מתנת פרידה - ניצחון על ישראל"
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2005, 18:05 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

איי פארו ערכה את האימון הראשון שלה בארץ לקראת המשחק מול חניכיו של גרנט בשבת - המאמן לארסן: זה המשחק האחרון שלי, אנחנו מסוגלים לנצח.

תמונה
לארסן הערב בר"ג: "קשה להגיד מי יעלה"

נבחרת איי פארו ערכה הערב (רביעי) את האימון הראשון שלה בישראל לקראת המפגש מול חניכיו של אברהם גרנט בשבת.

איי פארו, יריבתה האחרונה של ישראל בקמפיין מוקדמות מונדיאל 2006, נחתה מוקדם יותר היום בישראל, וגם עבורה יהיה המשחק במוצ"ש האחרון בטורניר.

עד כה צברה איי פארו נקודה אחת מתשעה משחקים, בזכות תיקו עם קפריסין, ובשיראל מקווים שזאת גם תהיה הנקודה היחידה שלהם בקמפיין.

המאמן הדני של איי פארו, הנריק לארסן, אמר בר"ג: "זה המשחק האחרון שלי בתור מאמן הנבחרת, ואני מקווה לקבל מתנה מהשחקנים. קשה לי לענות מי יהיו שתי הנבחרות שיעלו, אני אוכל להגיד את זה רק אחרי המשחקים בשבת. ישראל לא תלויה בעצמה לכן יהיה לה קשה, אבל היא בהחלט מסוגלת לעלות".

לארסן הוסיף: "אני חושב שאנחנו מסוגלים לנצח את ישראל. ראינו שהתמודדנו מולם טוב בבית שלנו, הם לא היו כל כך טובים ולא הגיעו להרבה מצבים. אם לא נעשה את הטעויות בחלק האחורי נוכל גם לנצח".

בהשפעת ראש השנה הגיעו מספר חסידים למגרש האימונים בו מתאמנת איי פארו ותקעו בשופר במטרה להפריע לשחקנים האורחים, בתקווה שזה מה שיעזור לשחקני נבחרת ישראל.

תקיעות השופר היו האירוע הכי משמעותי באימון של איי פארו, ששחקניה התאמנו על מי מנוחות ותרגלו בעיקר בעיטות לשער.

כזכור, חניכיו של גרנט חייבים ניצחון על איי פארו באצטדיון ר"ג, ולאחר מכן הם יתפנו לבדוק את תוצאות היריבות במאבק על שני המקומות הראשונים בבית 4.

במוצ"ש תארח שוייץ את צרפת כשהיא יודעת שניצחון יבטיח לה את אחד משני המקומות הראשונים, ישראל צריכה לקוות לניצחון צרפתי ולתיקו בין אירלנד לשוייץ ביום רביעי, ערב יום הכיפורים.

אירלנד תפגוש במוצ"ש את קפריסין כשהיא יודעת שהיא חייבת ניצחון, תיקו יוציא אותה מהתמונה. שני ניצחונות של אירלנד, בשבת וביום רביעי על שוייץ, יעלו אותה עם צרפת.

הצרפתים במצב הנוח ביותר, הם זקוקים לניצחון אחד בשני המשחקים שנותרו להם, מול שוייץ ומול קפריסין בבית, כדי להבטיח את העלייה. ניצחון במוצ"ש יבטיח להם את המקום הראשון בבית ואת העלייה האוטומטית למונדיאל.

תמונה
לארסן וחניכיו בר"ג. הגיעו אופטימיים

קפטן איי פארו, אולי יוהנסן, אמר בתום האימון בר"ג: "לא באנו לטיול, אנחנו רוצים לנצח את ישראל אבל יהיה קשה כי לישראל זה משחק חשוב להמשך. אנחנו יכולים לנצח, הם לא היו הרבה יותר טובים מאיתנו במשחק באיי פארו. עד עכשיו מאוד נחמד בישראל, מזג האוויר טוב יותר מאשר בפארו.

השוער יעקב מיכלסון: "אני עדיין חושב שנבחרת ישראל טובה מאוד, אבל הם לא שיחקו טוב בפארו. אנחנו נעשה הכל כדי לנסות ולנצח. הצלחנו לקחת נקודה בקפריסין, ואנחנו רוצים לעשות את זה גם פה, זה יהיה קשה, זה יהיה מזל אם נוציא פה תיקו.

"נשמח לתת מתנת פרידה למאמן, ונעשה את כל מה שאנחנו יכולים. קשה להגיד מי יעלו למונדיאל, צרפת נראית פייבוריטית, אבל קשה להגיד כבר עכשיו".

תמונה
חסידים תוקעים בשופר במהלך אימון פארו. טוב שלא הקיפו את חומות האיצטדיון 7 פעמים

תמונה
שחקני איי פארו במצב רוח מצוין באימון הערב בר"ג

באדיבות ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"רוצה מתנת פרידה - ניצחון על ישראל"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית