נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"אומרים עליי מאיפה צץ הגמד השחור הזה" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"אומרים עליי מאיפה צץ הגמד השחור הזה"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "אומרים עליי מאיפה צץ הגמד השחור הזה"
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2005, 11:49 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

משה דמאיו פותח פה ואומר ל-ONE: עבר עליי לילה שחור, אני לא יכול לספוג את ההכפשות, זה מוציא אותי מדעתי. על גפני: זה כמו שערפאת יעיד על שרון.

תמונה
משה דמאיו: "רק אני יודע מה המשטרה רצתה"

מנכ"ל בני-יהודה, משה דמאיו, החליט להפסיק את שתיקתו אחרי 24 שעות קשות שעברו עליו באופן אישי, ועל קבוצתו בעקבות חשיפת פרשת הפשע בה היא מעורבת.

דמאיו אמר היום (חמישי) ל-ONE: "אף אחר לא יודע איזה לילה שחור עבר עליי, לא ישנתי כל הלילה מרוב בושה מאשתי והילדים שלי, שנקלעו לתוך הסיפור הזה שאין לנו שום קשר אליו. מה אני צריך שהילדים שלי ילכו עם ראש ברצפה כשהם נכנסים לבית-הספר כי אבא שלהם מופיע בכותרות, ולא בכותרות מפרגנות?

"אם למישהו יש בעיה עם בני-יהודה שיפנה לבקרה, ויראה שהכל מתקתק פה כמו שעון. אנחנו הקבוצה עם התקציב הכי נמוך בליגה, בלי חריגה של שקל אחד, ואנחנו לא חייבים לאף אחד כלום. אני שרוף מרוב ההכפשות, אני לא יכול לספוג יותר את העלבונות, את המילים הקשות ואת כל ההכפשות שמנסים ליחס אליי, זה מוציא אותי מדעתי".

ש: למה מחפשים רק אותך?

ת: אני יודע שקשה לבלוע אותי בכדורגל הישראלי. אני מזמין את המנכ"לים של כל קבוצות ליגת-העל ללמוד ממני איך מנהלים קבוצה, הם יעמדו אצלי בטור ואני אעשה לכולם בית-ספר. שיבואו ויראו את החינוך, את חדר המחשבים, את היחס לשחקנים, את מחלקת הנוער, שיבואו ויראו את הדברים הטובים ויפסיקו לחפש את הדברים הרעים.

"אני יודע שאומרים עליי 'מאיפה צץ השחור והגמר הזה', אני יודע שקשה לעכל אותי, אני יודע שקשה לבלוע את הנוכחות שלי, אני יודע שאולי אני חריג בכדורגל, אבל אני מצליח ולא יעזור לאף אחד כלום".

ש: מה לך ולאחים מוסלי?

ת: "תגידי, זה שאני מדבר עם חברים שיש להם עבר פלילי, זה אומר שהם מנהלים אותי או את הקבוצה שלי? בושה וחרפה הלינץ' שעשו לי ולבני-יהודה, עשו לנו סלט על לא עוול בכפינו, איך אני יכול לדעת שמי שיושב איתי לא מנהל ארגון פשע?

"שאותם עיתונאים שהרסו לי את השם יבדקו מי החברים שלהם ועם מי הם יושבים לשתות קפה, אני לא יודע איך אני אתקן את הנזק שנעשה לי. במשך יומיים צועקים שאחותי זונה ואין לי אחות.

"המשטרה חקרה אותי ותשאלה אותי, רק אני ולא אף אחד אחר יודע מה המשטרה רצתה, ועניתי לכל שאלה. בושה וחרפה שהתקשורת, שאשמה בכל הסיפור הזה, לא ידעה להגיע לפרטים הנכונים".

תמונה
אלון מזרחי. "הבאתי לו רק 36 אלף שקל"

ש: עוד פעם התקשורת אשמה?

ת: "זה אולי יישמע מצחיק, אבל התקשורת אשמה כי אין לה מושג בכלל מה המשטרה שאלה, מה החוקרים חיפשו ומי זה משה דמאיו ומי זה חזי מגן.

"אמרתי למשטרה שאני מכיר את האחים מוסלי מגיל 12, הם שיחקו אצלי כדורגל בנווה-אליעזר, והם אפילו לא יכולים להסתכל לי בגובה העיניים כי הם מכבדים אותי מאז שאימנתי אותם. בחיים לא התערבבנו, לא הלכנו זה לאירועים של זה, לא ביקשתי מהם שקל ולא שתיתי איתם קפה. אני שבור ואני לא יודע איך לנקות את השם שלי".

ש: למה יובל גפני פתח עליך פה?

ת: "לבקש מגפני חוות דעת על דמאיו, זה כמו לבקש חוות דעת מערפאת על אריק שרון, ותסלחו לי על ההשוואה. הוא לא אוהב אותי, הוא מעולם לא אהב אותי, וכולם יודעים שלהכפיש שונאים מביא רייטינג".

תמונה
גפני ודמאיו בחיבוק למצלמות בלבד

ש: מה יש לך להגיד על אלון מזרחי?

ת: "מזרחי עבר לבני-יהודה רק אחרי שב"ש אישרו לנו לשבת אתו, למזרחי היו בעיות אישיות, בעיות משפחתיות שהוא פירט אצלנו. בסה"כ שילמתי לו 34,600 שקל על שבעה משחקים שהוא שיחק אצלי - זה נראה לך סכום שמוסלי צריכים כדי לסגור חוב עם מזרחי?".

ש: מה הלאה, איך תנקו את השם שלכם?

ת: "נשבע לך באלוהים, אני שם יד על הלב, שרק אני יודע מה המשטרה רצתה, ומה המשטרה בדקה, תגידו לי מה אתם נורמאלים? לאן הגעתם עם ההכפשות? המשטרה רק עשתה את חובתה, אני לא חייב לאף אחד שקל, ואת העוול שנעשה לי, לבני-יהודה ולמגן, עשתה רק התקשורת ורק היא תנקה את העוול".

דמאיו סיים ואמר: "אני מבקש רק משאלה אחת: 'על כל רע שעשיתי לבני-יהודה, אם עשיתי, שאלוהים ישלם לי. אבל על כל טוב שעשיתי לבני-יהודה, שאלוהים יחזיר לי רק חצי".

תמונה
המכונית של דמאיו לאחר שהוצתה בפעם האחרונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"אומרים עליי מאיפה צץ הגמד השחור הזה"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית