נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"היה מארב מתוכנן, הם רצו שנתהפך" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 3 [ 41 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"היה מארב מתוכנן, הם רצו שנתהפך"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "היה מארב מתוכנן, הם רצו שנתהפך"
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2005, 12:09 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

נהג אוטובוס מכבי חיפה שהותקף בשער הגיא התלונן במשטרה וסיפר: היה פוגרום מאורגן של אוהדי בית"ר בחולצות צהובות. קולואטי בספק להפ' ת"א.

נהג האוטובוס של מכבי חיפה, אבי דיפני, שהוביל אמש את שחקני הקבוצה בדרכם חזרה מטדי, הגיש הבוקר (שני) תלונה במשטרת זכרון-יעקב נגד אוהדי בית"ר ירושלים, שלטענתו ניפצו את שמשות האוטובוס.

כזכור, לאחר הניצחון של מכבי חיפה בטדי, הותקף האוטובוס הירוק במטח של אבנים ובלוקים. השמשות שלו נופצו, השחקנים היו המומים - והאוטובוס נעצר בצד למספר דקות.

אריק בנאדו סיפר כבר אתמול ל-ONE כי השחקנים היו המומים לאחר ההתקפה: "אבנים נזרקו לתוך האוטובוס והרסו כאן שמשות. היה פשוט מזעזע. במזל השחקנים לא נפגעו בצורה קשה".

דיפני סיפר ל-ONE על מה שהתרחש באותם רגעים: "אני כבר שנים מוביל את מכבי חיפה ובחיים שלי לא נתקלתי בפוגרום כזה. בעבר נתקלנו באבן פה, אבן שם, אבל הפעם היה מארב מתוכנן של מספר אוהדי בית"ר בחולצות צהובות. הם ארבו לנו בין השיחים וזרקו עלינו מטח של סלעים, על-מנת לגרום להתהפכות האוטובוס".

"מנהל המשק, זאב יקשין ואני, חטפנו רסיסים של זכוכיות בחלקי הגוף", המשיך הנהג, "זה היה ברד של סלעים, שאחד מהם נזרק עלי מול הפנים ואם לא השמשה שהתקפלה לשתיים, הסלע היה נכנס לי ישר למוח. לך תדע איך הסיפור היה נגמר. אני מקווה שהמשטרה תדע לטפל בעניין ותמנע תופעות חוזרות כאלה, אחרת נצטרך ליווי מהמשחקים בטדי עד לחיפה ולא עד שער הגיא".

המנהל האדמיניסטרטיבי, יקשין, הוסיף ל-ONE: "נסענו במהירות של 100 קמ"ש ואם הנהג היה מאבד שליטה, הוא היה נכנס בקיר ואנחנו היינו מתהפכים על מכוניות אחרות. אנשים חפים מפשע יכלו לשלם בחייהם".

סמנכ"ל ההתאחדות לכדורגל, אורי שילה, אמר ל-ONE בתגובה לארועים אתמול: "מבחינת ההתאחדות, הארוע הוא ארוע פלילי לכל דבר, שהתרחש מחוץ לאצטדיון והוא אינו חלק מארועי המשחק. המשטרה צריכה לטפל בעניין. מדובר באוהדים שאינם מזוהים ואין הגיון להעמיד את בית"ר לדין בגלל התנהגות פלילית של אוהדיה מחוץ למגרש".

גם מכבי חיפה הודיעה שיש בכוונתה להגיש תלונה

הקפטן אריק בנאדו סיפר אתמול ל-ONE: "אנחנו המומים ממה שקרה. אבנים נזרקו לתוך האוטובוס והרסו כאן שמשות. היה פשוט מזעזע. במזל השחקנים לא נפגעו בצורה קשה".

אלון חרזי, שאחת מהשמשות נופצו לעברו: "זה היה מעשה ונדליזם מכוער. לצערי זו לא פעם ראשונה שקורה לנו מקרה כזה. אמנם לא היה בעוצמה הזו, אבל זה קרה בעבר. שמענו בום וראינו זכוכיות מנופצות. מזל שאלו התנפצו קדימה כך שלא נפגענו".

חיים מגרלשווילי, שהיה קרוב גם לחלון שנופץ: "ישבתי ודיברתי בטלפון עם חבר ופתאום שמעתי כמו פצצה - כמה בומים. ניפצו לנו את כל השמשות, זה היה מפחיד. תודה לאל שאף אחד לא נפצע".

החלוץ רוברטו קולואטי, שסובב את קרסולו בטדי, נבדק ונמצא שהוא סובל מנקע. לא ברור אם קולואטי יוכל לשחק במשחק הליגה הקרוב מול הפועל ת"א. רק בעוד 3-4 ימים יחליט הצוות הרפואי של הקבוצה בעניינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 3 [ 41 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"היה מארב מתוכנן, הם רצו שנתהפך"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית