נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"זה תמיד טוב שתהיה רוטציה בקבוצה" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 11 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"זה תמיד טוב שתהיה רוטציה בקבוצה"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "זה תמיד טוב שתהיה רוטציה בקבוצה"
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2005, 11:57 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

מאמן מכבי ת"א התייחס באימון הקבוצה לדבריו של איל ברקוביץ', שאמר כי לא אכפת לו לשבת על הספסל כשיתבקש. קלינגר: "זה יכול לקרות". בלסינג קאקו שוב לא התאמן, בספק לשבת

תמונה
קלינגר: "אולי זה יקרה בקרוב"

מכבי ת"א ערכה הבוקר (רביעי) אימון ובקבוצה ממשיכים להתכונן למשחק החשוב ביום שבת מול הפועל נצרת-עילית. אחרי ההפסד לכפ"ס, הגלאקטיקוס רוצים לחזור למסלול הניצחונות ולהחזיר את החיוך לאוהדים.

הקשר הניגרי בלסינג קאקו, שלא התאמן השבוע ובקבוצה חשבו שהוא סובל מקלקול קיבה, סובל למעשה מוירוס והוא בספק למשחק ביום שבת. אם קאקו לא יחלים במועד יפתח המאמן ניר קלינגר עם חלוץ נוסף, יוג'ין טריקה הרומני. אבי נמני, שהחמיץ השבוע גם הוא שני אימונים בגלל מתיחה בשריר, ערך הבוקר אימון מלא.

המאמן ניר קלינגר התייחס אחרי האימון לדברים שאמר איל ברקוביץ' לדני ענבר אמש: "הדברים של איל הם דברים שאני אמרתי באחת מאסיפות הקבוצה האחרונות כך שזה לא משהו שבא לי בהפתעה".

קלינגר הוסיף: "אמרתי לשחקנים שגם בקבוצות גדולות כמו ברצלונה לפעמים רונאלדיניו יושב על הספסל, לפעמים דקו, זה תמיד טוב שתהיה רוטציה. זה תלוי הרבה מול מי אנחנו משחקים, מבחינת מערך ושיטת משחק".

תמונה
ברקוביץ'. בעייה במשחק באגפים

ברקו ציין אמש כי לקבוצה יש עדיין בעיות במשחק האגפים ובמהירות. קלינגר הגיב: "אנחנו לא קבוצה מושלמת, יש לנו את הדברים החזקים שלנו ואת הדברים הפחות חזקים אבל יש לנו מאפיינים בקבוצה שיכולים לבטל את כל החסרונות הללו".

"כרגע אני לא שוקל להוציא אף אחד מהם מההרכב, זה תלוי כמובן בכשירותו של אבי נמני אבל זה משהו שיכול לקרות במשחקים הבאים". סיכם קלינגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 11 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"זה תמיד טוב שתהיה רוטציה בקבוצה"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית