נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

זפרן נפגש עם גנאים: התפטרותי סופית F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

זפרן נפגש עם גנאים: התפטרותי סופית

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: זפרן נפגש עם גנאים: התפטרותי סופית
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2005, 12:17 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

יו"ר סכנין ניסה לשכנע את המאמן לחזור בו - אבל נענה בשלילה: הוא איש אציל. זפרן: לא אעשה צחוק מעצמי. המועמדים לאימון: לנדאו, ממן, לוין ולחמן.

יו"ר בני-סכנין, מאזן גנאים, נפגש היום (שני) עם מומי זפרן בניסיון לשכנעו לחזור בו מהתפטרותו מאימון הקבוצה, אך כצפוי נתקבל בסירוב.

גנאים אמר ל-ONE: "היתה פגישה באווירה טובה וכואב לי מאוד שהוא קיבל את ההחלטה הקשה הזו. אני האמנתי בדרך שלו ויש לי רק מילים טובות על האיש האציל הזה שהוא אחד מאיתנו, ולפני שנפרדנו קבענו שבעזרת השם עוד נשתף פעולה יחד בעתיד".

זפרן: "מאזן באמת ניסה בכל מאודו לשכנע אותי לחזור בי, הוא אמר לי שאסור לי להיכנע ללחץ של הקומץ ושהקבוצה השתפרה ממשחק למשחק, אבל הבהרתי לו שהחלטתי לעזוב ולגרום לשקט תעשייתי כדי שיפסיקו להציק לו בעניין הזה. אני לא אעשה צחוק מעצמי וההחלטה שלי סופית. בכל פעם שיצטרכו אותי תמיד אעמוד לרשות סכנין".

אחה"צ יגיע זפרן לאימון הקבוצה בירק"א כדי להיפרד מהשחקנים.

"זו הולכת להיות פרידה קשה וכואבת, כי עמלתי קשות בבניית הקבוצה הזאת ואני מאוד מחובר למערכת ולעיר סכנין בכלל", אמר זפרן. "אחרי שאגיד את דבריי תהיה לי בקשה קטנה מהשחקנים - שינצחו את הפועל פ"ת בשבת".

זפרן גם התנדב לתת כמה עצות למאמן שיבוא אחריו: "סכנין אינו מועדון רגיל כמו שאר המועדונים בארץ. כל מאמן שיגיע, אפילו פרופסור לכדורגל, אם הוא לא יידע להתחבר לקבוצה, לאוהדים ולעיר ואם לא ירתום את כל כולו, אין לו שום סיכוי בעולם שיצליח".

מהיום יתחילו בסכנין לחפש מחליף לזפרן והשמות שהועלו בקבוצה הם גילי לנדאו, ברוך ממן וניר לוין.

מקורבים להנהלה מנסים ללחוץ על גנאים לנסות ולהחזיר את מאמן קרית-שמונה אייל לחמן, אולם עושה רושם שהסיכויים לכך קטנים.

גנאים: "בינתיים לא נעשתה פניה לאף מאמן ולא נעשה את זה בלחץ. נצטרך לשבת עם יתר חברי ההנהלה וחברי הדירקטוריון על-מנת שנקבל ברוגע את ההחלטה הכי ראויה".

בקבוצה מעריכים שהמאמן החדש ימונה רק אחרי המשחק נגד הפועל פ"ת, כשבינתיים עוזר המאמן מועמר גנאים ומאמן הכושר מרואן ריאן ידריכו את הקבוצה. השניים יהיו בקשר טלפוני עם זפרן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

זפרן נפגש עם גנאים: התפטרותי סופית

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית