נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

גם קרלס פויול האריך את חוזהו עד 2010 F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

גם קרלס פויול האריך את חוזהו עד 2010

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גם קרלס פויול האריך את חוזהו עד 2010
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2005, 15:52 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

הבלם, שכבר רשם 248 הופעות במדי ברצלונה, חיקה את רונאלדיניו ודקו. ריקלמה כואב את מצב ויאריאל: מתבייש להיות אחרון בטבלה. ריאל: הלגרה ייעדר.

ברצלונה ממשיכה במסע הארכת החוזים של שחקניה והיום (חמישי) היה זה קרלס פויול שחתם על חוזה חדש לחמש שנים. סעיף השחרור בחוזה של הבלם, שהיה חתום קודם לכן עד 2007, הוא 150 מיליון יורו.

פויול בן ה-27, שגדל בברצלונה והחל לשחק בקבוצה הבוגרת באופן קבוע לפני שבע שנים, בהדרכת לואי ואן-חאל, רשם כבר 248 הופעות במדי הקבוצה.

הבלם הוא השחקן השמיני שחותם על חוזה חדש בברצלונה בשבועות האחרונים, אחרי שגם שחקנים כמו רונאלדיניו, דקו, סמואל אטו, ויקטור ואלדס וליונל מסי עשו זאת. המאמן פרנק רייקארד חתם השבוע עד 2009.

"מי שלא מתבייש - שיעסוק במקצוע אחר"

אחרי ההישגים הגדולים שרשמו בשנתיים האחרונים וגם העונה, עם ההעפלה לליגת האלופות, מתקשים בוויאריאל להתמודד עם המצב המוזר בליגה. הפתעת העונה שעברה השיגה רק שתי נקודות בארבעה מחזורים והיא במקום האחרון בטבלה.

"אני מתבייש לראות אותי ואת ויאריאל במקום האחרון", אמר הכוכב הגדול של הקבוצה, חואן ריקלמה. "אני מאמין ששחקן כדורגל שאינו מתבייש להיות במצב כזה, צריך לעסוק במקצוע אחר. כל אחד מאיתנו צריך לנתח מה הוא לא עושה טוב, להיות ביקורתי ולנסות להשתפר".

"הכרחי לשכוח מהשנה שעברה ולהתחיל לחשוב על זה שהחלה ובה אנחנו כבר בפיגור", הוסיף הארגנטיני.

הלגרה ייעדר מול בילבאו

איבן הלגרה, בלם ריאל מדריד, יחמיץ את המשחק נגד אתלטיק בילבאו הערב. הלגרה, שנפצע בהפסד לאספניול, חזר אתמול להתאמן והיה צפוי לשחק אבל נותר לבסוף מחוץ לסגל. אלבארו מחייה וג'ונתן וודגייט צפויים לפתוח במרכז ההגנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

גם קרלס פויול האריך את חוזהו עד 2010

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית