נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

הערב 21:30 ישראל-יוון!!! F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

הערב 21:30 ישראל-יוון!!!

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הערב 21:30 ישראל-יוון!!!
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2005, 07:52 
נושם ותיק
נושם ותיק

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

"להרוג יווני ולנוח", כך אמר צביקה שרף לפני המשימה הקרובה של נבחרת ישראל, שתנסה להגיע לשיאים חדשים במסע המופלא שלה באליפות אירופה בכדורסל בסרביה, כאשר תתמודד הערב (שלישי) מול יוון בשלב ההצלבה - הפרס לזוכה: מקום ברבע-הגמר מול רוסיה (21:30, שידור ישיר בערוץ הספורט).

עוד לפני העימות מול פנאיוטיס ינאקיס וחניכיו כבר נחשבת ההופעה של ישראל בסרביה לסיפור הצלחה. נכון, יהיה קשה לעבור את היוונים, אבל את זה אמרו גם לפני המשחקים מול לטביה (65:74) ובעיקר ספרד (77:85), שנכנעו לנבחרת הלוחמת של שרף. את סרביה הצליחה ישראל למתוח במשך שלושה רבעים, עד שנכנעה 93:77.

למרות שני הניצחונות, ובגלל הפרש סלים פנימי נחות מול ספרד וסרביה, סיימה ישראל רק במקום השלישי בבית 4 בדרך למפגש מול השנייה בבית 3. גם יוון השיגה שני ניצחונות - 50:64 מול צרפת ו-50:67 מול בוסניה - ונכנעה 68:56 לסלובניה, שסיימה ראשונה בבית.

יותר מדי נקודות, כפי שבוודאי שמתם לב - לא רואים במשחקים של יוון. הנבחרת של ינאקיס ספגה הכי פחות (56) וקלעה רק 62 בממוצע למשחק - מקום 15 ולפני אחרון.

אגב, האולם בו ייערך המשחק בבלגרד, כבר האיר פנים לכדורסל הישראלי. מכבי ת"א זכתה בו בגביע אירופה הראשון שלה ב-1977 בניצחון על ורזה.

אולי העובדה הזאת הופכת את מאיר טפירו לבחור אופטימי במיוחד: "אני מאמין שאפשר לנצח כל נבחרת, זו אינה קלישאה. צריך להמשיך ולשחק יחד, זה מה שעושה אותנו גדולים".

"צריך לעורר את האיגודים הגדולים באירופה, איגודים בעלי השפעה, כדי לטפל בעניין החמור הזה', אמר שרף בהקשר ל"פרשה הרוסית" שפורסמה אתמול ב-ONE, "אנחנו נעשה את המקסימום, אבל לא הכל תלוי בנו".

המאמן התייחס למשחק ואמר: "מבחינה מקצועית אנחנו חייבים לשאוף לתוצאה נמוכה, לנסות להוציא את הרכז שלהם, דיאמאנטידיס, כמה שיותר מהר מהמשחק. נצטרך להתמודד גם עם פפאדופולוס מתחת לסלים. לשלף וקוז'יקארו יש כאבי גב, אך זה טבעי למאמץ כה גדול במשך זמן ארוך והם יהיו בסדר".

גור שלף: "אנחנו הולכים ממשחק חשוב אחד לאחר, עד עכשיו עברנו כמה כאלה ועברנו אותם יפה. מה שהביא אותנו עד לכאן, הרוח, הלחימה והמוטיבציה, זה מה שצריך להעלות אותנו גם הלאה.

על העומס שעוברים השחקנים באליות אמר שלף: "הגוף שלי כבר קרס פעם או פעמיים וחזר לעצמו, עכשיו אנחנו עובדים על השאריות וכנראה שהשאריות שלנו הן גדולות. יכולת, מוטיבציה ואופי טוב של השחקנים זה מה שחשוב – עייפות זה דבר מנטאלי".

על היריבה: "היוונים מאוד חזקים ואגרסיבים. הם מאוכזבים מעצמם על שלא העפילו לרבע-הגמר אוטומטית, יהיה משחק קשה ואגרסיבי".

שרף וינאקיס נפגשו בזמן האימונים המסכמים של הנבחרות בבלגרד, והמאמן היווני נזכר בימים יפים: "הוא היה המאמן שלי באריס סלוניקי, היו לנו ימים יפים ביחד כשזכינו בגביע אירופה למחזיקות גביע".

המאמן הישראלי לא נשאח חייב: "הוא היה שחקן גדול, הייתי רוצה שהוא ירכז לי את המשחק גם מול יוון". ינאקיס השיב בחיוך: "עכשיו? לא לא אני כבר זקן מדי בשביל זה".

ינאקיס התייחס לכבוד שמקבלת הנבחרת היוונית בסרביה ואמר: "זה טוב לנו שחושבים שאנחנו חזקים, כי רואים שיש לנו כישרונות צעירים, אנחנו חושבים גם על העתיד. יש לנו קבוצה טובה שיכולה להגיע להישגים גם בטורניר הזה ובמיוחד בעוד מספר שנים".

ירמי אולמרט, יו"ר איגוד הכדורסל, התייחס לאמירתו של יו"ר איגוד הכדורסל הרוסי, שאמר כי הוא יודע שיוון תעלה לרבע-הגמר: "בשיחה שקיימתי עם קוסטה אלייב, המנהל הספורטיבי של פיב"א בעקבות הציטוט ב-ONE הוא אמר לי שהוא לא מכיר את הנושא ושהוא יבחן אותו עם הפדרציה הרוסית, זה מאוד לא לרוחו הדברים".

אולמרט המשיך: "הוא הרגיע אותי ואמר 'אתם יכולים להיות בטוחים שלמשחק הזה שובצו השופטים הטובים ביותר שאפשר היה למצוא בבלגרד, והמשחק יוכרע רק על המגרש'".

משחק ההצלבה בין סרביה לבגרד, שייערך גם הוא ב-21:30, יועבר בשידור ישיר בספורט חמש פלוס.

ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

הערב 21:30 ישראל-יוון!!!

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית