פורום בקשות" href="http://www.mizrahit.co/feed.php?f=16" />
נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

בקשה לרמיקסים לשירים של זמרים ישראלים. F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - הורדות, סיקורים, מידע ועדכונים. » נושמים מזרחית - תמונות, חדשות ובסלולרי שלכם. » פורום בקשות

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

בקשה לרמיקסים לשירים של זמרים ישראלים.

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בקשה לרמיקסים לשירים של זמרים ישראלים.
הודעהפורסם: 21 יולי 2025, 11:54 
נושם חדש
נושם חדש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)
שם פרטי: ישראל
שם משפחה: אטיאס

שלום יש לי בקשה של כמה שירים שיר 1. אייל גולן - מי שמאמין (Mash & Droub DJ'S Remix) שיר 2. אייל גולן - כל החלומות (DJ Shay Tuvia Remix) שיר 3. אייל גולן - צללים של דמותה (DJ Elgo & DJ Casalino Remix) שיר 4. אייל גולן - הלב על השולחן (DJ Eli Arbiv & DJ Sharon Yosefov Remix) שיר 5. אייל גולן - חזק ממני (DJ Tomer Segev Remix) שיר 6. אייל גולן - אין אמת במזלות (DJ Blaze & DJ Sharon Gal Remix) שיר 7. אייל גולן - מנגנת את חיי (DJ Israel Maximov Remix) שיר 8. רגב הוד - קרוב אלייך (DJ Sharon Yosefov Remix) שיר 9. פאר טסי - דרך השלום (DJ Niso Slob Remix) שיר 10. משה פרץ - אולי הלילה (DJ Sharon Yosefov Remix) שיר 11. סט רמיקסים אייל גולן הלב על השולחן DJ Niso Slob 2013 שיר 12. סט רמיקסים אייל גולן ימים יגידו DJ Niso Slob 2014 שיר 13. אייל גולן - הלב פצוע (Moshe DJ Machluf Remix) שיר 14. אייל גולן - לב חולה (DJ רן מזרחי Remix) שיר 15. אייל גולן - לעשות איתך שלום (DJ Eli Arbiv Remix) שיר 16. אייל גולן - אהבתי בלחש (DJ Niso Slob Remix) אשמח לכל הרמיקסים באיכות גבוהה של 320Kbps וExtended אני מבקש פה כי אני יודע שיש באתר הזה שירים באיכות גבוהה באיכות אולפן רימאסטר ממה שהורדתי מפה עד עכשיו ובבקשה תשלחו לינקים להורדה ב - F2h או MediaFire תודה רבה ויום טוב אשמח שתתייחסו להודעה ותעזרו לי. zam:0 :)ken :osleep b:(b

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בקשה לרמיקסים לשירים של זמרים ישראלים.
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2025, 23:42 
נושם חדש
נושם חדש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)
שם פרטי: ישראל
שם משפחה: אטיאס

אשמח בבקשה שמי שיכול יעזור לי אני יודע שזה מלא וזה מעצבן אבל זה ממש יעזור לי לא מצאתי את הרמיקסים האלה בשום מקום באיכות אולפן טובה כמו שיש אצלכם באתר נושמים מזרחית תודה רבה מראש למי שיעזור לי יום טוב cry:( zam :osleep sga:( b:(b pat:P cry:( cry:( cry:( :naol: kobl:P yh:) :naol: :0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - הורדות, סיקורים, מידע ועדכונים. » נושמים מזרחית - תמונות, חדשות ובסלולרי שלכם. » פורום בקשות

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מנהל: צוות: בקשות

עבור ל:  

בקשה לרמיקסים לשירים של זמרים ישראלים.

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית