נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

משה פרץ מאכזב!מה אתם אומרים? כנסו!! F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - הורדות, סיקורים, מידע ועדכונים. » נושמים מזרחית - תמונות, חדשות ובסלולרי שלכם. » תמונות ועטיפות

משה פרץ מאכזב!מה אתם אומרים? כנסו!!

מחבר הודעה
הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2010, 20:12 
נושם חדש
נושם חדש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)
אחרי אינספור להיטים והשמעות ברדיו זה קרה לו, הדם עלה לו לראש והוא התחיל ללכלך, כשצפיתי כמו כולם בסרט "ככה ניצחנו" העוסק בעלייתה המטאורית של המוסיקה המזרחית, הרגשתי רע , רע מאוד, ראיתי קריירה של זמר שמתרסקת אל עבר פי פחת בגלל מילים לא שקולות ,משפטים שנאמרו מפי הזמר משה פרץ כמו "אני רוצה להיות שלמה ארצי לא מבחינת המוזיקה אלא מבחינת הדרך" או "אני רוצה שכל מקום שאנשים ילכו, יזכרו בי, פה שמעתי את השיר הזה, פה שמעתי ככה" או "אתה לא יודע כמה זה עמוק להיות פשוט" ועוד משפטים שנאמרים מתוך התנשאות גרידא,חבל שזה קורה , בכלל ציפורים מרננות שמשה פרץ המחונן והכשרוני כבר לא נושא את החן המיוחד שהיה בו, ותחנות הרדיו האזוריות אפשר לומר מתעלמות ממנו, הייתי מציע לו , לזמר הצעיר , יטיב לעשות אם יצטנע לכת, זה רק יוסיף לו נקודות ואם כבר מדברים על נקודות, יש זמר אחר שהתחיל את הקריירה במקביל למשה פרץ ואפילו קצת אחרי והיום רק צובר וצובר נקודות ואני מאמין שזה בזכות ענווה , אני מדבר על דודו אהרון, שרשרת הלהיטים הבלתי נפסקת מוסיפה לו עוד ועוד חן , אני תקווה שהדור הצעיר של הזמרים המזרחיים והים תיכוניים רק יגבר ובד בבד ישמרו על הצניעות שאופיינית רק להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הוסף תגובה

עמוד ראשי » פורומים - הורדות, סיקורים, מידע ועדכונים. » נושמים מזרחית - תמונות, חדשות ובסלולרי שלכם. » תמונות ועטיפות

עבור ל:  

משה פרץ מאכזב!מה אתם אומרים? כנסו!!

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית