נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

מתכון: עוגת קיפוד F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מתכונים ומאכלי עדות




עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מתכון: עוגת קיפוד

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מתכון: עוגת קיפוד
הודעהפורסם: 18 יולי 2011, 20:09 
מנותק
נושם חדש
נושם חדש

הצטרף: 09 נובמבר 2009, 12:59
הודעות: 23
לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)



עוגה מעולה של דודו אוטמזגין .
העוגה דורשת הכנה של כמה ימים לפני ובכלל כדי להכין מראש, להקפיא ולהוציא למקרר יום לפני שאוכלים... כדאי מאוד להכין- מחמאות מובטחות!!!


מצרכים לבראוניז-
3 ביצים
כוס ורבע סוכר
200 גרם חמאה
150 גרם שוקולד
2/3 כוס קמח


אופן ההכנה-
ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל. מקציפים את הביצים היטב ומוסיפים בהדרה את הסוכר והקמח.. מוזגים לתבנית קפיץ עגולה ומשומנת בקוטר 26 ואופים בטמפ' 180 מעלות כ- 25 דקות. מצננים את העוגה (כדאי להקפיא אותה לפני שממשיכים למוס).


מצרכים למוס-
100 גרם חמאה
250 גרם שוקולד מריר
4 ביצים גדולות מופרדות לחלבונים וחלמונים
3 כפות גדושות סוכר
מיכל שמנת מתוקה להקצפה


אופן ההכנה-
ממיסים את החמאה והשוקולד. לאחר שהשוקולד נמס בחמאה מוסיפים את החלמונים. מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים לתוכה את תערובת השוקולד.מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.מקפלים את תערובת השוקולד והקצפת לקציפת החלבונים. מוזגים את המוס לתבנית בומב 24 ומעל שמים את הבראוניז (מומלץ שהוא יהיה קפוא). מקפיאים את המוס עם הבראוניז לפחות ל- 4 שעות.
*אם הבראוניז גדול מידי ולא נכנס לקערת הבומב אפשר לחתוך את הקצוות של הבראוניז לגודל של קוטר הקערה.


ציפוי-
ממיסים 100 גרם שוקולד עם חצי מיכל שמנת מתוקה. הופכים את המוס שמשחררים אותו מהקערה כך שהבראוניז למטה והמוס למעלה. שופכים את השוקולד על המוס ומצפים היטב (יש לעבוד מהר כי המוס קפוא והשוקולד קופא מהר מאוד). מקפיאים את העוגה לשעה לפחות.


לקוצים משוקולד-
ממיסים 200 גרם שוקולד חלב עם 100 גרם שמנת מתוקה ושמים במקרר לשעתיים- שלוש לפחות. מעבירים את התערובת לשק זילוף ומתחילים להזליף קוצים על ציפוי השוקולד של המוס.

*אפשר גם להקציף את תערובת השוקולד לקוצים עם קצת שמנת מתוקה כדי שהקוצים יהיו יותר רכים וכך ההזלפה יותר קלה. אם לא מקציפים השוקולד קצת יותר קשה לעבודה אבל הוא דחוס יותרוטעים יותר.

*אם רואים שהשוקולד של הציפיו ושל הקוצים מתחיל להימס, מחזירים למקפיא לכמה דקות וממשיכים.
כשמסיימים מקפיאים את העוגה ומפשירים יום לפני שאוכלים.

_____________________________________________
"אין אין אין חגיגה בלי עוגה..."

הפעלות ימי הולדת


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מתכון: עוגת קיפוד
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 14:00 
מנותק
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

הצטרף: 27 מאי 2011, 15:35
הודעות: 1256
לייקים: 209 אוהבים
פידבקים: 1 (100%)
שם פרטי: Neta
שם משפחה: Shadadi


תודה

_________________
תמונה


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מתכון: עוגת קיפוד
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 11:05 
מנותק
ציון לשבח
ציון לשבח

הצטרף: 22 ינואר 2007, 13:51
הודעות: 38045
לייקים: 2766 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)


תודה

_________________
C’est La Vie


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מתכונים ומאכלי עדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא



עבור ל:  

מתכון: עוגת קיפוד


היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית
Powered By PHPBB Copyright Noshmim Mizrahit 2003-2011 © All right reserved
שיווק הפרסומות באתר זה מופעל על ידי @.מ.י - שירותי מדיה וסליקה באינטרנט
רוצה לפרסם באתר זה? שלח אלינו מייל לקבלת הצעה משתלמת במיוחד